Γιαννιάς στο …comeback του Tsipas Radio

Ηλίας Τσίπας - Γιώργος Γιαννιάς

Η επιστροφή, λέει, του Ηλία Τσίπα στο Tsipas Radio. Στο δεύτερο του παιδί, διαδικτυακό και αυτό, που γέννησε με τον ερχομό της πανδημίας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έβγαλε ζωντανά, να μιλήσουν πρόσωπα, που δεν βρίσκονται στο πάγκο, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ορισμένα από αυτά : Βασίλης Καρράς, Σταμάτης Γονίδης, Πάνος Κιάμος, Λευτέρης Πανταζής, Θέμης Αδαμαντίδης, Πέτρος Ιακωβίδης, Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου, Πάνος Καλίδης, Τριαντάφυλλος, Κωνσταντίνος Παντελίδης, Ηλίας Βρεττός, Γιώργος Γιαννιάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Χάρης Σιανίδης, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Γωγώ Τσαμπά, Άκης Δείξιμος, Γιώργος Σαραφείδης, Αλέξης Κούγιας, Ριχάρδος, Αντώνης Αντωνόπουλος, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Αϊδινιώτης, Ηρακλής Νύκταρης και πολλοί άλλοι στον κατάλογο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για αυτή την επιστροφή, μιλάμε λοιπόν! Δεν είναι απλά μια επιστροφή… επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Το comeback θα γίνει το βράδυ απόψε, στις 9, με τον τραγουδιστή των επιχειρηματιών και των οπαδών. Που τελικά, ανέβασε κατακόρυφα τη δημοφιλία και τα ποσοστά του, με την μεταγραφή στο Ω Stage. Διότι στην πραγματικότητα αυτό έγινε.

Ο Γιώργος Γιαννιάς «παίζει μπάλα» με τον οπαδικό κόσμο του Tsipas Radio !

Που θα μας ακούσετε σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο;

-Κάνοντας κλικ ΕΔΩ, όπως και ΕΔΩ

-Τηλεφώνα επικοινωνίας : 261 000 1494 – 698 37 54 145 

-Βρείτε μας επίσης μέσω Facebook και Instagram

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.