«Μη μου κουνάς το δάχτυλο- Γιατί έφυγα από το σπίτι 12 χρονών, για να μη μου κουνάνε το δάχτυλο»- Γονίδης στο Tsipas Radio

Σταμάτης Γονίδης

«Αυτοί που έχουν την εξουσία, όταν μιλάνε για τα μέτρα, να είναι πιο ευγενικοί και να μην μας κουνάνε συνέχεια το δάχτυλο. Γιατί ο τρόπος που έχουν τώρα, είναι πολύ αυταρχικός, θυμίζει χούντα και διδακτορία» δήλωσε στο Tsipas Radio και στην βραδινή εκπομπή του Ηλία Τσίπα, ο απόλυτος άρχοντας της νύχτας, Σταμάτης Γονίδης. Για να προσθέσει στα παραπάνω, πως έφυγε από το σπίτι 12 χρονών, για να μην του κουνάνε το δάχτυλο.

Ο διαχρονικός λαϊκός ερμηνευτής, σημείωσε στη συνέχεια πως «ότι συμβαίνει, το έχω ζήσει από παλιά, αλλά τώρα το έχουν παραξηλώσει».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να αν περίμενε, από την σημερινή κυβέρνηση, του Κυριάκου Μητσοτάκη, να έχει αυτή την συμπεριφορά, απάντησε με την εξής ατάκα : «δώσε εξουσία στον άλλον, να δεις τον χαρακτήρα του».

Από κει και πέρα, αποσαφηνίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, πως όποιος και άλλος να κυβερνούσε τώρα, τα ίδια θα έκανε, ενώ για το μέλλον, έχει την υποψία ότι θα συγκυβερνήσουν δύο-τρείς μαζί.

«Αν ζούσε ο Χριστόδουλος, πολλά από τα σημερινά, δεν θα γινόντουσαν», ήταν ακόμη μια δήλωση του Σταμάτη Γονίδη, που έκανε αίσθηση και μας έμεινε.

Ο μεγάλος λαϊκός βάρδος, αναφορικά με την επόμενη μέρα, θεωρεί πως οι περισσότεροι από αυτούς, που έχουν μαγαζιά και επιχειρήσεις, θα τα πουλήσουν για 3 και 60.

Ειδικότερα, δε, για, την νύχτα, σχολίασε πως «Όσα παιδιά καινούργια, είχαν αποφασίσει να κάνουν αυτή τη δουλειά, έχουν αρχίσει και αλλάζουν επαγγέλματα. Γίνονται σεκιουριτάδες, ντιλιβεράδες».

Για το γεγονός ότι σε κάποια άλλη κράτη, υπάρχουν αντιδράσεις, ενώ εδώ, δεν κουνιέται τίποτα, είπε πως «Αυτό εμένα μου “μυρίζει”, ότι κάτι θα γίνει. Γιατί όταν ο Έλληνας δεν μιλάει, κάποια στιγμή θα…σκάσει».

Κάνει πολύ σαφές, πάντως, ότι είναι κατά των συνομοσιολόγων, ενώ από την άλλη, πιστεύει μόνο την πληροφορία που προέρχεται από έρευνα.

Όταν η κουβέντα πήγε στο εμβόλιο και αν θα το έκανε, ο κος Γονίδης, επιχειρηματολόγησε υπέρ του όχι, με το εξής σκεπτικό: «Γιατί να το κάνω, αφού είμαι καλά».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι πως δεν πρόκειται να ξαναπεί τίποτα, γιατί υπάρχουν στιγμές, που αισθάνεται πως και αυτός είναι επαναστάτης του καναπέ.

Ακούστε τα δύο ηχητικά αποσπάσματα:

Διαβάστε επίσης : Απίστευτος Κιάμος στο Tsipas Radio : «Ο καθένας στο είδος του-Δεν γίνεται και καφέ και φαγητό και live …»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.