“Μεγάλος” Θέμης Αδαμαντίδης στο Tsipas Radio : “Έχω πει εδώ και χρόνια, ότι δεν μπορεί αυτός που πουλάει καφέ, να κάνει και live”

Ακόμα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, με πολλά χρόνια στο χώρο της νύχτας και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο “μεγάλος” Θέμης Αδαμαντίδης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του Tsipas Radio! Αυτός και η βελούδινη φωνή του. Το βράδυ της Παρασκευής (5/12).

Ο τελευταίος των μεγάλων αντί-σταρ του πενταγράμμου μεγάλος, μίλησε για τον κορονοϊό και το πώς ο ίδιος βιώνει την πανδημία, καθώς επίσης και για την επόμενη μέρα στη νύχτα που θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου από το νέο έτος και με την έλευση του εμβολίου που θα ξεμπλοκάρει ως ένα βαθμό τις ζωές μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Απίστευτος Κιάμος στο Tsipas Radio : «Ο καθένας στο είδος του-Δεν γίνεται και καφέ και φαγητό και live …»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μεταξύ άλλων ανέφερε: “Επιβάλλεται να είμαστε στο σπίτι μας. Συναντάμε που και που κάποιον φίλο στο δρόμο, τα λέμε, αλλά μέχρι εκεί. Γενικά έχουμε όλοι πρόβλημα και πρέπει να βρούμε δύναμη για να αντέξουμε. Θα έρθουν οι καλές μέρες. Εγώ πιστεύω στον κορονοϊό που σαφώς υπάρχει, απλά δεν πιστεύω ιδιαίτερα στα νούμερα. Επαγγελματικά είμαι σε μία φάση που ετοιμάζω διάφορα τραγούδια που θα βγουν σταδιακά ένα-ένα. Έχω πει εδώ και χρόνια και πιστεύω πρέπει να ισχύσει με το άνοιγμα των καταστημάτων ότι δεν μπορεί αυτός που πουλάει καφέ να κάνει και live. Πρέπει να αλλάξει αυτό το καθεστώς. Νομίζω με την επανεκκίνηση στη νύχτα το ωράριο θα μεγαλώσει, δεν θα είναι μέχρι τις 12 το βράδυ”.

Επίσης ερωτηθείς για μία κίνηση ορισμένων καλλιτεχνών που ζητούν χρήματα για να εμφανίζονται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές απάντησε: “Νομίζω είναι δίκαιο αυτό το αίτημα. Οι καλλιτέχνες δεν έχουν μεγάλα δικαιώματα. Θα έπρεπε να υπάρχει από παλιά κάτι τέτοιο. Καλώς το ζητούν ήταν επιβεβλημένο να γίνει”.

Ακούστε όλο το ηχητικό της συνομιλίας Θέμη Αδαμαντίδη – Ηλία Τσίπα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.