Δεύτερο θανάσιμο χτύπημα στην νύχτα

Τον ήξερα τον Χάρη. Αρκετές φορές τον είχα τρακάρει στο δρόμο μου, όποτε επισκεπτόμουν στην νυχτερινή Αθήνα, τα παλιά στέκια. Ήρεμος, φιλοσοφημένος, και τεράστιος στο μέγεθος. Δεν είχε συναίσθηση της δύναμης του και του όγκου του. Κύριος ήτανε. Δεν ενοχλούσε, και ήθελε να μην τον ενοχλούν. Μέχρι που τον βρήκε ο διαβολικός ιός.

Πάει ο Χάρης Γαλανός. Τον σακάτεψε ο κορωνοϊός. Ο τραγουδιστής, που έγραψε ιστορία στο Elysee του Λονδίνου και το καλλιτεχνικό του παρατσούκλι ήταν το «Μαρκήσιος Ντε Σαντ της νύχτας», άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ΜΕΘ δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέθανε ο σοφός τραγουδιστής. Ναι, προβλήθηκε από το φονικό ιό, κατά το δεύτερο lockdown. Τα συμπτώματά του γίνονταν χειρότερα ημέρα με τη ημέρα και έτσι κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Υστερα από λίγες ημέρες, έφυγε από τη ζωή.

Στη διάρκεια των 40 περίπου ετών της σταδιοδρομίας του, ο Χάρης Γαλανός, όπως λένε οι φίλοι του, δεν ερμήνευσε μόνο ένα τραγούδι ακόμα και όταν του το ζητούσαν στις σκηνές που τραγουδούσε. Το τραγούδι αυτό ήταν «Το τελευταίο βράδυ μου».

Κάνω παρατήρηση εδώ. Σε ότι αφορά το βιβλίο της νύχτας, είναι σίγουρο ότι ο Γαλανός είναι το δεύτερο θανάσιμο θύμα του φονιά κορωνοϊού. Το πρώτο ήταν ο 39χρονος DJ Decibel, κατά κόσμον Δημήτρης Μπέλλος.

Διαβάστε επίσης : “Μεγάλος” Θέμης Αδαμαντίδης στο Tsipas Radio : “Πιστεύω στον COVID-19, δεν πιστεύω στους αριθμούς”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.