Έρχεται νέο, πολύ καλό ξενοδοχείο στην Μύκονο, με επένδυση από Σέρρες & Θεσσαλονίκη

Οι επιθεωρητές δόμησης έπιασαν ξανά δουλειά στη Μύκονο, με το κλίμα να έχει χαλάσει, εν αναμονή του καλοκαιριού. Αλλά η Μύκονος παραμένει Μύκονος. Κανένα άλλο ελληνικό νησί δεν μπορεί να το πιάσει. Εδώ συνεχίζει να υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μαθαίνουμε συνέχεια για νέες αφίξεις, σε cafe-bar, εστιατόρια, club, εννοείται και σε ξενοδοχεία.

Να ένα τέτοιο παράδειγμα : Philosophy of Mykonos. Ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο, κατηγορίας κορυφαίου, που θα πρέπει να το υπολογίσομε στις 15-20 Μάιου. Περίπου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιο διεισδυτικά. Το κάνει ο Άκης ο Αγγελόπουλος από Σέρρες, ο γνωστός. Με συνέταιρο τον Χαλάτση Δημήτρη. Μέχρι το 2017 είχε το Roοm 63, για χρόνια σημείο αναφοράς της νυχτερινής Θεσσαλονίκης. Ναι αυτός, και απο το 2018, έκανε την στροφή στο νησί των ανέμων, ξεκίνησε με λίγα δωμάτια και σιγά σιγά προχώρησε.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "akis_aggelopoulos akis 5ώ ผ. 5 Παρακολούθηση πλήρους reel 0:06 PI PIIIL PHIILOSOPIIY ι PAlvkonos philosophyofmykonos"
Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎philosophyofmykonos 13 λεπ. م 立屋 chalatsis_ chalatsis_dimitris dimitris Philosophy Philosophy_OfMyk Mykonos Of @philosoplyofiykonos @happrlospitalitvmykonos ٥ Mykonos‎"‎
Μπορεί να είναι εικόνα πισίνα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, εσωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "尚 philo philosophyofmykonos 13 λεπ. chalatsis_dimitris @philosophyofinykonos @happ hospitalitnykonts @happyhospitalinamnkonts hosp"
Μπορεί να είναι εικόνα πισίνα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, κρεβατοκάμαρα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, κρεβατοκάμαρα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα νεροχύτης, σχάρα πετσετών, εσωτερικοί χώροι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα νεροχύτης και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, κρεβάτι, εσωτερικοί χώροι, κρεβατοκάμαρα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κρεβάτι, φωτισμός, εσωτερικοί χώροι, κρεβατοκάμαρα και κείμενο που λέει "점 RRINHN philosophyofmykonos 13 λεπ. chalatsis_dimitris chalatsis _dimitris @philosoplyofinykonos @phitosapirofinkonos Ko onos @ @philosophy ofin @happy @happyhospialiomnykontes hospitalit mykoms O IA"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.