Χαστούκι στην δύσπιστη νύχτα ο θάνατος του DJ

Δημήτρης Μπέλλος

Κορωνοϊός είναι αυτός και δεν παίζει. Και εσύ δεν παίζεις μαζί του. Σε τσακίζει όπου σε βρει, σε πετύχει. Σωστό. Πιο σωστό είναι και το άλλο. Την νύχτα, εδώ και οκτώ μήνες, και το …κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει, την επηρεάζει αρνητικά και την ισοπεδώνει, οικονομικά και ψυχολογικά, με τα κλειστά μαγαζιά. Τώρα, και με έναν θάνατο, που είναι πέρα για πέρα εκτός προγράμματος και έχει συγκλονίσει τους πάντες στο πλανήτη νύχτα.

Απίστευτο γερό χαστούκι, αποτέλεσε ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου, που εργαζόταν ως Dj, γνωστός ως DJ Decibel, ο οποίος, πέθανε σε ηλικίας 39 ετών, και μάλιστα χωρίς υποκείμενα νοσήματα, αφήνοντάς πίσω του, δυο μικρά παιδιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέω απετέλεσε χαστούκι μεγατόνων, στα δύσπιστα σχόλια κάποιων, που είχαν κάνει προηγούμενα : “Ας πεθάνει πρώτα κάποιος γνωστός και μετά θα αρχίσω να πιστεύω… ”, είχαν πει πολλοί. Γιατί δεν έχει πεθάνει κανένας γνωστός και όσοι κολλάνε πως γίνεται να γίνονται όλοι καλά;

Βεβαίως, απαραίτητη είναι η κριτική, αλλά η εποικοδομητική. Όταν συνοδεύεται από επιχειρήματα, όχι από μυθομανή και φαντασιόπληκτη ρητορική.

Διαβάστε επίσης : Πολύ βαρύ πένθος στη νύχτα- Πέθανε από κορονοϊό, στα 39 του, ο DJ Δημήτρης Μπέλλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.