«Δίπλα στον Χαπέρη, μέχρι να πεθάνω»

Αλέξης Πρεβενάς

Ο Αλέξης Πρεβενάς, πια, κάνει σουξέ και ακούγεται. «Χρωστούσε», οπότε, ορισμένες απαντήσεις και τις έδωσε όλες μαζεμένες χθες στο Tsipas Radio και την εκπομπή του Ηλία Τσίπα, σε μια συνέντευξη γεμάτη συναίσθημα αλλά και ρεαλισμό. Απολαύστε την.

Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο hot ονόματα στην παρούσα φάση, είναι ο άνθρωπος που γύρω του στήνονται πολλές συζητήσεις και πολλά σενάρια. Είναι ο άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε στον απόλυτο βαθμό τις σαρωτικές εξελίξεις στην νύχτα, από τον κορονοϊό και όχι μόνο, καθώς αυτές τον οδήγησαν στην δισκογραφική εταιρεία Haperis Productions και στην αγκαλιά της Μάριου Χαπέρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τον οποίον, ο Αλέξης Πρεβεμάς, μιλώντας μέσω του Tsipas Radio, λέει πως “θα παραμένει δίπλα του, μέχρι να πεθάνει”.

Συγκεκριμένα, αναφέρει : «Τον χάραξα στο χέρι μου. Τιμώ τον Μάριο Χαπέρη, που πίστεψε και επένδυσε πάνω μου. Γιατί τόσα χρόνια, άκουσα πολύ μπλα μπλα, δεξιά και αριστερά. Και το μόνο που έκανα ήταν να μην μιλάω, απλώς να τα ακούω. Ο άνθρωπος αυτός, μου είπε πέντε λόγια, που έγιναν πράξεις και συνεχίζουμε δυναμικά».

Ερωτηθείς στην συνέχεια για ίδιο θέμα, εάν δηλαδή αύριο, μεθαύριο, όταν τα μαγαζιά ανοίξουν, του χτυπήσει την πόρτα κάποιος από τους “μεγάλους” επιχειρηματίες της αθηναικής νύχτας, και του ζητήσει να συμβαδίσει μαζί του, αλλά χωρίς τον Μάριο Χαπέρη, ο Αλέξης Πρεβενάς είναι απόλυτα ξεκάθαρος – «θα του πω ένα τεράστιο ΟΧΙ. Και ας παραμείνω ο τελευταίος του χωριού. Δεν θα φύγω από τον Μάριο ποτέ!»

Κατά τα άλλα, δεν κρύβει την συμπεριφορά των άλλων απέναντι του και χωρίς περιστροφές απαντάει πως έχει αλλάξει, μετά την επιτυχία, που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες. Μιλά για τον Νότη Σφακιανάκη, τα κυβερνητικά μέτρα και τον Νίκο Μουτσινά !’

Όλα τα παραπάνω, στο κάτωθι ηχητικό απόσπασμα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.