Πέτρος Ιακωβίδης στο Tsipas Radio : Μπερτάκης, Οικονομόπουλος, Instagram, επόμενη μέρα

Πέτρος Ιακωβίδης

Στον Κώστα Μπερτάκη, αναφέρθηκε χθες το βράδυ, ο τάχιστα ανερχόμενος τραγουδιστής, δηλώνοντας πως σαφώς τα λένε, αλλά περιμένουν και αυτοί τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε ότι είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον γνωστό και πολύ πετυχημένο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, τον οποίον τον χαρακτήρισε ως οικογένεια του, αλλά θα πρέπει πρώτα από όλα να περιμένουν τις εξελίξεις, που “τρέχουν”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Προφανώς και συζητάμε. Πιο πολύ για να δούμε, τι θα πει η κυβέρνηση, για τα μέτρα, για το πότε θα ανοίξουμε, πως θα ανοίξουμε. Συζητάμε, δεν λέμε ακριβώς ότι θα κάνουμε αυτό. Γιατί δεν ξέρουμε και εμείς, κάτι το συγκεκριμένο».

Ερωτηθείς για τον Νίκο Οικονομόπουλο, με τον οποίον, πλέον, βρίσκονται στο ίδιο team, σε αυτό του Κώστα Μπερτάκη, αν θα του έγραφε τραγούδι, είπε ότι : «γνωριζόμασταν από παλιά, αλλά όχι όπως τώρα, που τα λέμε καθημερινά. Γιατί όχι, να μην έρθει αυτό».

Δεν είναι ότι θα γίνει τώρα άμεσα, γιατί δεν έχουν συζητήσει κάτι, είπε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας, όμως, πως, το θέλει πάρα πολύ.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει προβλέψει για το σημείο που θα βρίσκονται οι καλλιτέχνες, στην επόμενη μέρα της νύχτας, αν δεχτούμε ότι θα γίνει το “ξεκαθάρισμα”, ενώ εκτίμησε ότι η διασκέδαση, σαν διασκέδαση, δεν θα αλλάξει.

Ακόμη, ο τραγουδιστής εξέφρασε την ελπίδα ότι «γρήγορα θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Επιπρόσθετα, ο Πέτρος Ιακωβίδης αποδέχεται την δυναμική Instagram, ότι «τον βοηθάει στην δουλειά του».

Τέλος, σημείωσε ότι «ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, γεννιούνται ωραία πράγματα».

Ακούστε όλο το ηχητικό απόσπασμα :

Διαβάστε επίσης : Στο Tsipas Radio ο θρυλικός ραδιοφωνικός παραγωγός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.