Γιαννιάς στο Tsipas Radio: «Εννοείται πως θα “βάλω νερό στο κρασί μου”»!

Γιώργος Γιαννιάς

«Στην επόμενη μέρα της νύχτας, θέλοντας και μη, θα βάλω και εγώ νερό στο κρασί μου. Όταν τα μαγαζιά δουλεύουν με την μισή χωρητικότητα, εσύ δεν μπορεί να είσαι κονιόρδος και να το παίζεις “παιδιά δεν καταλαβαίνω και θέλω αυτά”. Δεν γίνεται», δήλωσε στο Tsipas Radio και στην εκπομπή με τον Ηλία Τσίπα, ο διαχρονικά αγαπημένος μας τραγουδιστής, Γιώργος Γιαννιάς.

Ακόμη επισήμανε πως «Το θέμα είναι να ζήσεις και εσύ, αλλά και το μαγαζί. Σε αυτούς, ο υπάλληλος, ο σερβιτόρος, τα λουλούδια, ο παρκαδόριος, όλοι. Άρα, όλοι θα βάλουμε νερό στο κρασί μας. Εννοείται αυτό!».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για το πως μπορεί να είναι το αύριο, σημείωσε πως «Δεν ξέρω. Πάντως, ξέρω πως την περιμένω με λαχτάρα, αλλά μου φαίνεται και τόσο μακριά».

Ηλίας Τσίπας και Γιώργος Γιαννιάς, συζήτησαν επίσης για το ποιους καλλιτέχνες έχει ψηλά στις προτιμήσεις του, για το αν είναι των δημοσίων σχέσεων, αν τον έχει “φτιάξει” κάποιος επιχειρηματίας. Και άλλα πολλά.

Ακούστε το ηχητικό :

Διαβάστε επίσης : Τζον Καγιούλης στο Tsipas Radio: «Υπάρχουν στιγμές που λέω “ποιος το χέζει το instagram”»!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.