Τζον Καγιούλης στο Tsipas Radio: «Υπάρχουν στιγμές που λέω “ποιος το χέζει το instagram”»!

Τζον Καγιούλης

Το Tsipas Radio και την βραδινή (21:00-22:00) εκπομπή του Ηλία Τσίπα, επέλεξε το απόλυτο φαινόμενο του instagram -και όχι μόνο φυσικά- Τζον Καγιούλης– προκειμένου να δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε ψηφιακό ραδιόφωνο. Κι είχε διάθεση για αποκαλύψεις.

Ανέφερε πως, πλέον, υπάρχουν και οι μαύρες ημέρες εκείνες, που δεν έχει καμία διάθεση να ανεβάζει story στο instagram του, ενώ παραδέχθηκε πως και αυτόν η κρίση τον έχει επηρεάσει σημαντικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Είναι πολλές αυτές οι στιγμές. Είναι που λέμε, ότι έχει πάρει ρεπό το ταλέντο μου και δεν ακολουθεί. Ξυπνάω το πρωί και δεν θέλω να ανεβάζω στο instagram κάτι. Δεν θέλω να κάνω χαβαλέ, δεν σηκώνω χαβαλέ. Αλλά εκείνη την ώρα, σκέφτεσαι πως έχω συμβόλαια με κάποιες εταιρίες και πρέπει να το κάνω», σχολίασε ο Καγιούλης.

Ο ανατρεπτικός πολυπραγμίτης επιχειρηματίας, μάλιστα, ανέφερε ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό : «Θυμάμαι την ημέρα που έγινε το περιστατικό στην Βηρυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους από εκεί, δεν είχα καμία διάθεση. Λέω ποιος το χέζει το instagram, εδώ ο κόσμος χάνεται. Είναι η Τουρκία, ο κορονοϊός, η κρίση η οικονομική».

Ο Καγιούλης ρωτήθηκε για το μέλλον και ποιες σκέψεις περνάνε από το μυαλό του, υπογραμμίζοντας: «Παρόλα αυτά, την αστάθεια την οικονομική που βιώνουμε, πατάω γκάζι και είμαι φουλ επίθεση. Θεωρώ ότι όποιος κάτσει και κλαίγεται “πω τι πάθαμε και πω τι πάθαμε”, κάποια στιγμή θα σβήσει και δεν θα ξαναπαίρνει μπρος».

Και κλείνοντας, σε όσους τον γουστάρουν και τον ακολουθούν, έστειλε το εξής μήνυμα «Αν δεν ρωτήσεις, η απάντηση θα είναι πάντα όχι. Άρα, ρωτήστε, επικοινωνήστε με τους γύρω σας. Μη νομίζεις ότι αυτό που σκέφτεσαι δεν θα βρει κάποιον συνοδοιπόρο».

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.