Σιανίδης στο Tsipas Radio : Επιστροφή το 2022- Φέρρης το next big thing

Για αρκετά θέματα, αλλά πιο πολύ από όλα, για την νυχτερινή διασκέδαση, από το θρυλικό παρελθόν μέχρι το αβέβαιο μέλλον, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Τσίπα, στο Tsipas Radio, o αποδεδειγμένα 100% κορυφαίος PR Events της χώρας, ιδιοκτήτης της εταιρίας εκδηλώσεων Beautiful PeopleΧάρης Σιανίδης.

Ειδικότερα, αφού αναπόλησε τις παλιές δόξες, έφτασε και στην ταμπακέρα. Στο πολύ δύσκολο σήμερα, εκτιμώντας ότι, ούτε το καλοκαίρι του 2021 θα «ανοίξει» η νυχτερινή διασκέδαση. Αυτό ίσως να συμβεί τέλος του καλοκαιριού, φθινόπωρο προς τον χειμώνα. Ενώ η πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει το 2022, όπως είπε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παραμένοντας η κουβέντα στην “νύχτα”, αλλά πηγαίνοντας πιο πέρα, στις φωτεινές περιπτώσεις τραγουδιστών, ξεχωρίζει τον Θοδωρή Φέρρη. Τον οποίον, τον χαρακτηρίζει ως το …. next big thing!

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν και οι καταγγελίες από το χώρο του θεάτρου, με τον Χάρη Σιανίδη να αναφέρει πως μόνο η Δικαιοσύνη έχει δικαίωμα να αποφασίσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.