Ο Καρράς στο Tsipas Radio: «Την νύχτα την κυνηγάνε, αλλά δεν γνωρίζω το λόγο»!

Σε μια εξομολόγηση σχεδόν μισής ώρας, ο Βασίλης Καρράς θυμάται, αποκαλύπτει, συγκινείται, «φορτώνει», συμβουλεύει. Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, φιλοξενήθηκε σήμερα (9 μ.μ.) στο «Tsipas Radio», στην βραδινή εκπομπή του Ηλία Τσίπα.

Μιλάει για τον Κώστα Μπερτάκη, το ξεκίνημα στο Άνος, το Teatro, τον Παντελή Παντελή Παντελίδη, το μπαράκι στη Θεσσαλονίκη που έγινε η αφορμή για να τον γνωρίσει, το πρώτο του live, στο Απλά Ελληνικά, στη Γλυφάδα, συμφερόντων Μπερτάκη τότε, τα φώτα και το χειροκρότημα που του λείπουν, το μεγάλο του μικρόβιο, το ψυχρό διαδίκτυο, που όμως για τους μικρούς μπορεί να αποτελέσει δρόμος και το εύχεται. Θεωρεί την νύχτα τεράστια πηγή εσόδων για την χώρα, αλλά δεν γνωρίζει το λόγο που την κυνηγάνε, για αυτό συμβουλεύει τον κάθε Υπουργό και άλλον υπεύθυνο να την πάρουν στα σοβαρά, ρωτήθηκε αν έχει μείνει ικανοποιημένος από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, την πληγή λέει πως την βλέπει επιδερμικά, πιστεύει πως πολλά από αυτά τα τραγικά, που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, είναι στημένα, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα, γέννησε η κουβέντα αυτή Ηλία Τσίπα-Βασίλη Καρρά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για του λόγου το αληθές, ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί και θα καταλάβετε: 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.