Δείξιμος στο Tsipas Radio «Δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο, όσοι έχουν αναρρώσει και έχουν αναπτύξει αντισώματα!»

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη, προχώρησε ο γνωστός ερμηνευτής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μοσχάτου-Ταύρου, Άκης Δείξιμος. Συγκεκριμένα, με χθεσινή του συνέντευξη στο Tsipas Radio, τόνισε πως υπάρχει απόδειξη ότι άνθρωποι που έχουν αναρρώσει από Covid-19, φαίνεται πως αναπτύσσουν αντισώματα, που τους δίνουν τη δυνατότητα να μην κάνουν το εμβόλιο.

Πρόσθεσε δε πως «ο άνθρωπος, ο οποίος έχει αντισώματα, αύριο, μεθαύριο, όταν χρειαστεί θα μπορέσει να έχει και Covid Passport».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπενθυμίζεται πως ο Δείξμος, πριν περίπου δύο μήνες, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, τον οποίον τελικά νίκησε. «Πολύ ύπουλος ιός- Ξαφνικά με ισοπέδωσε», τότε είχε υπογραμμίσει χαρακτηριστικά στο Tsipas Radio και πάλι.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, επειδή διατελεί χρέη Αντιδημάρχου Πολιτισμού Μοσχάτου-Ταύρου, αναφέρθηκε με περηφάνια στην πληθώρα των εκδηλώσεων και δράσεων, που ετοιμάζουν διαδικτυακά.

Διαβάστε επίσης : Δήμος Αναστασιάδης, στο Tsipas Radio: Η θέρμη του Παπαγεωργίου και το στοίχημα με τον Παπαδάτο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.