Δείξιμος στο Tsipas Radio «Πολύ ύπουλος ιός- Ξαφνικά με ισοπέδωσε- (Ηχητικό)

Άκης Δείξιμος

ενώ συμπλήρωσε πως πολλά από τα μέτρα είναι καταστροφικά…

Από την καραντίνα του σπιτιού του, ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, μίλησε στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, για την περιπέτεια της υγείας του με τον κοροναϊό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην ερώτηση “Είναι η πλέον τρανή απόδειξη, ότι ο κοροναϊός, δεν είναι fake, δεν είναι ένα αποκύημα της φαντασίας μας. Αφού, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, είσαι φορέας του “διαβολικού” ιού αυτού“, απάντησε :

“O κοροναϊός έφυγε. Πέρασε, επιτέλους, από εμένα. Με ταλαιπώρησε, για αρκετές μέρες. Σήμερα είμαστε στην 14η μέρα της καραντίνας μου και από αύριο μπορώ να βγω από το σπίτι κανονικά. Και να συνεχίσω τη ζωή μου, φυσικά με έξτρα προσοχή. Ήταν αρκετή η ταλαιπωρία”

Στην ερώτηση “Τι ακριβώς νιώθει”, απάντησε :

“Από την αρχή είχα πυρετό. Όταν έκανα το τεστ, φυσικά δεν το περίμενα το αποτέλεσμα. Εννοείται, πως έπεσα από τα σύννεφα. Όπως γενικότερα, οι περισσότεροι μας, που έχουμε την εντύπωση ότι δεν θα αρρωστήσουμε.

Στην ερώτηση “Αν πίστευε από την αρχή ότι υπάρχει ο κοροναϊός, ή το είχε πάρει στο ντούκου”, απάντησε :

“Όχι στο ντούκου δεν το είχα πάρει. Ποτέ δεν πίστευα πως δεν υπάρχει. Το μόνο πράγμα που όμως έχω υπάρξει κατά και συνεχίζω να υπάρχω κατά, είναι τα μέτρα. Τα οποία, θεωρώ πως πολλά από αυτά, ειδικά σε ότι αφορά την εστίαση, είναι καταστροφικά. Και το λέω αυτό, γιατί ο κόσμος, στην εστίαση και τα νυχτερινά μαγαζιά, μετά από πολλούς μήνες, που έχει ταλαιπωρηθεί, έχει συμμορφωθεί αρκετά. Όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πρέπει να δείξουμε ατομική ευθύνη, αλλά η ζωή πρέπει να συνεχιστεί”

Στην ερώτηση “αν πρέπει να κάνουμε τον ιό αυτό μέρος της καθημερινότητας μας”, απάντησε :

“Προς το παρών, είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, όσο ο πλανήτης ψάχνει το φάρμακο. Το οποίο πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί και αυτή η περίεργη χρονιά θα είναι μια κακή ανάμνηση.

Στην ερώτηση “O γιατρός, που υποθέτω και σίγουρα έτσι θα είναι, τον παρακολουθεί, τι του λέει”, απάντησε :

“Οι γιατροί, γιατί δεν ήταν ένας, ήταν πολλοί, το μόνο που είχαν να μου που είναι να θωρακίζω όσο μπορώ τον οργανισμό μου. Να τρώω καλά, που ήταν σχετικά δύσκολο. Δεν είχα όρεξη. Δεν σου κρύβω ότι έχω χάσει 5 κιλά από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Και μου ζήτησαν να παίρνω βιταμίνες και να ξεκουραστώ. Σε περίπτωση πόνου, μου πρότειναν να πίνω κάποιο ντεπόν.

Στην ερώτηση “O δάσκαλος Γιάννης Αϊδινιώτης, που και αυτός πέρασε τον Γολγοθά αυτόν, τον χαρακτήρισε ως ύπουλο, που δεν κοιτάζει αν έχεις μπράτσα, λεφτά, φήμη. Αυτός, από την δική του πλευρά, πως θα τον χαρακτήριζε“, απάντησε :

“Θα πω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αυτό που μου έλεγαν και οι γιατροί μου. Πολύ ύπουλος ιός. Και όντως είναι πολύ ύπουλος, γιατί εκεί που έλεγα πως θα περάσει, ξαφνικά με ισοπέδωσε.

Στην ερώτηση “Από τι ακούμε και διαβάζουμε, στις επτάμισι ημέρες είναι η διάρκεια επώασης του κορονοϊού. Με αυτόν συμβαίνει αυτό“, απάντησε :

“Ηλία μου, τελείωσε. Αύριο επιτέλους, θα πάω στο γραφείο μου στο Δημαρχείο. Στις 14 μέρες καραντίνα καθάρισα”

Στην ερώτηση “Αν έχει επικοινωνία με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τον Κώστα Δόξα”, απάντησε :

“Κανονικά, η οικογένεια μου ήταν δίπλα μου. Αλλά δεν θα πω ότι ανησυχήσανε. Θα πω απλά ότι ήταν δίπλα μου και μου δίνανε κουράγιο”

Στην ερώτηση “Αν μέσω e learinig συνεχίζει να υπηρετεί τα αντιδημαρχικά του καθήκοντα στον Δήμο Μοσχάτου”, απάντησε :

“Γενικότερα, σε αυτές τις 14 μέρες, δεν έκανε απολύτως τίποτα. Φυσικά, και με έπαιρνε καθημερινά ο Δήμαρχος -Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, και ρωτούσε για την κατάσταση μου. Το πιο θετικό από όλα είναι πως πάρα φίλοι μου, ήρθαν δίπλα μου διαδικτυακά. Γνωστοί και άγνωστοι θέλανε να μαθαίνουν πως είμαι. Το άλλο, επίσης, θετικό, είναι πως επικοινώνησα και με άλλο κόσμο που έχει περάσει τον κοροναϊό, ώστε να μπορώ αν συγκρίνω και να ξέρω γενικότερα την πορεία. Αυτές τις 2, 3 τελευταίες μέρες επικοινωνώ και με την φίλη μου την Πηγή Δεβετζή, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε πως είναι φορέας.

Στην ερώτηση “Όταν με το καλό, αυτή η περιπέτεια μείνει πίσω του, το πατρινό κοινό να τον περιμένει στο Metropolis, που είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι, κιόλας, να βρίσκεσαι και φέτος“, απάντησε :

“Και βέβαια να με περιμένει. Το Metropolis είναι ένας πολύ ωραίος χώρος και τους ωραίους χώρους του κάνουνε οι όμορφοι άνθρωποι. Αυτό είναι νόμος. Βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται και με τα μέτρα. Θα δούμε “

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.