Σωτήρης Γεωργίου στο Tsipas Radio για Πάτρα, lockdown, μαγαζιά, μπουζούκια, εποχές Mercedes (Ηχητικό)

Σωτήρης Γεωργίου

Ξεκάθαρα, στις πολύ δύσκολες μέρες που ζούμε, έχουμε ανάγκη από ματιές που βλέπουν το μέλλον. Και μια τέτοια ματιά, που βλέπει το αύριο, και επειδή βλέπει το αύριο, μας κρούει τον κώδωνά του κινδύνου, μας λέει που και πότε θα είναι οι κακοτοπιές, είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου.

Η απόδειξη αυτού, ότι, για ακόμη μια φορά, πρώτος, μας προειδοποίησε για το lockdown που θα ερχόταν στην Πάτρα και ότι δεν θα φύγει πριν το τέλος του 2020, όπως μας λέει. Βέβαια, αναλύει το σκεπτικό της απόφασης, σύμφωνα με την οποία, για 3 πολύ συγκεκριμένους παραμέτρους ήταν αναμενόμενη και όχι υπερβολική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δηλώνει σιγουρότατος πως για την νύχτα το 2020 είναι μια χαμένη χρονιά, ενώ αφήνει ένα μικρό παραθυράκι για τα μπουζούκια, λόγω ότι είναι καθιστά.

Παράλληλα, εκτιμά και εύχεται να επιστρέψει η μόδα του απογευματινού, αλα Villa Mercedes.

Αυτά και πολλά από τα επόμενα επεισόδιά του έργου, μίλησε αποκλειστικά στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, ο Σωτήρης Γεωργίου.

Ακούστε τον :

Διαβάστε επίσης : Δείξιμος στο Tsipas Radio «Πολύ ύπουλος ιός- Ξαφνικά με ισοπέδωσε- (Ηχητικό)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.