“Αν είναι να είμαι εγώ η ..τυχερή, για να σωθούν οι υπόλοιποι, δεν θα το σκεφτώ καν για το εμβόλιο”

Γωγώ Τσαμπά

Συγκλονιστική Γωγώ Τσαμπά στο Tsipas Radio!

«Έχουμε ακούσει ότι έχει επηρεαστεί ένα μεγάλος μέρος των συνάνθρωπων μας. Αν είναι να είμαι εγώ η ..τυχερή, για να σωθούν οι υπόλοιποι, θα κάνω το σταυρό μου πρώτα και θα το κάνω. Ας τύχει σε μένα, δεν το σκέφτομαι καν», αναφέρει σε συνέντευξή της στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα η Γωγώ Τσαμπά, «βασίλισσα των πανηγυριών», σε ερώτηση για το αν θα κάνει το εμβόλιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σχετικά με την άψογη και με μεγάλη επιτυχία συνεργασία, που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη στο J2US, λέει :

Πως προέκυψε ; «Η πρόταση έγινε από τον Νίκο. Αφού αρχικά δέχτηκα να συζητήσω, με πήρε η παραγωγή, είπα το οριστικό ναι και μου είπανε πως το ζευγάρι μου θα είναι ο Θανάσης Πασσάς. Και τελικά, άξιζε. Ήταν πάρα πολύ όμορφο, όλο αυτό που έζησα ».

Για το αν είναι τόσο καλός όσο φαίνεται : «Είναι άξιος πολλών συγχαρητηρίων. Μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια, ήταν τόσο χαρισματικός, που εμένα με έκανε να δακρύσω. Τον Νίκο, θα τον χαρακτήριζα ως ένα μικρό παιδί, που η καρδιά του είναι γεμάτη ευαισθησίες. Το έβγαλε αυτό στο κόσμο, για αυτό και πήρε αυτό που του άξιζε. Και πάντοτε θα παίρνει την πρωτιά και την αγάπη του».

Για την γενναιοδωρία του : «Αυτό το ήξερα από πιο παλιά για τον Νίκο. Όύτως ή άλλως, από τις παρέες του, από τον κόσμο που έχει βοηθήσει. Αλλά τώρα που το ζήσαμε όλοι, από κοντά».

Αν θα συνεργαζόταν πάλι μαζί του στο μέλλον : «Ούτε λόγος. Είναι άνθρωπος, στον οποίον δεν θα μπορώ να του αρνηθώ. Γιατί με αγαπάει και μου το δείχνει. Και μάλιστα, μου το δείχνει με χίλιες δύο πράξεις. Είναι καταφερτζής. Αυτό που θα σου πει, θα στο πει τόσο γλυκά, που με τη πρώτη, θα του πεις ναι».

Για την εμπειρία της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής του Mega, που ήταν καλεσμένη της Νατάσας Θεοδωρίδου: «Ήταν όντως μοναδική, ξεχωριστή, μαγική, όπως λέει και η Νατάσα. Και την αποκαλώ Νατάσα, γιατί είναι πολλά χρόνια η φιλία μας πλέον. Είναι καρδιακή μου φίλη και την ευχαριστώ για όλα».

Αν θα συνεργαζόταν με την Χαρά Βέρα, όταν θα ανοίξουν τα μαγαζιά : «Εννοείται! Δεν θα σκεφτώ καν να πω το ναι. Το χω πει και παλιότερα, η Χαρά είναι ένας αγαπημένος άνθρωπος για εμένα και αξιαγάπητη καλλιτέχνης, που την σεβόμουν όλα αυτά τα χρόνια και την εκτιμούσα».

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο κλάδος της : «Έχουμε από τις 27 Φεβρουαρίου, κοντεύουμε δηλαδή ένα χρόνο, χωρίς μεροκάματο. Εγώ συγκεκριμένα, έκανα μόλις έξι εμφανίσεις στο πολύ μεγάλο διάστημα αυτό. Πάντως, ακόμη και εμείς, που παίρναμε τα μεγαλύτερα μεροκάματα, δεν τα κρατήσαμε για εμάς. Ας ευχηθώ, τουλάχιστον, το Πάσχα να πάμε για δουλειά. Αλλά φοβάμαι πως ούτε αυτό το Πάσχα θα πάμε για δουλειά».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης : «Είμαι μπερδεμένος με το εμβόλιο, δεν θα το κάνω»- Βασίλης Δήμας στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.