Ηρακλής Νύκταρης στο Tsipas Radio: Η ταλαιπωρία της… νύχτας και το «πρόβλημα» της Παναχαϊκής

Ο Αρχηγός, ο ένας από τους Aρχηγούς, για κάποιους ειδήμονες, ο Ρεθυμνιώτης Ηρακλής Νύκταρης, μιλάει πολύ σπάνια, αλλά όταν το κάνει, ξέρει που και πότε. Σήμερα επέλεξε την εκπομπή του Ηλία Τσίπα στο Tsipas Radio, σε μια συνέντευξη που τα είχε όλα, από κάθε άποψη. Νύχτα, ποδόσφαιρο, πολιτική, αλλά και την μόδα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αναλυτικά :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τον κόσμο που τον γουστάρει : “Άμα είσαι σωστός, δεν είσαι πούστης, ρουφιάνος και τρέτος, δεν έχεις πρόβλημα ποτέ”.

Για την νύχτα : “Με αυτή την αρρώστια, πιστεύω πως δεν θα μπούνε εύκολα στα πράγματα, θα έχει ταλαιπωρία. Και να γίνει η επιστροφή, θέλει διάρκεια να επανέρθει”.

Για τον αν τα μαγαζιά θα αλλάξουν χέρια : “Σίγουρα, θα αλλάξουν, αφού η οικονομία έχει διαλύσει”.

Για το αν του λείπει : “Τώρα, ξεσυνηθίσαμε κιόλας. Βγήκαμε από το παιχνίδι”.

Για τον αν θα ασχολούνταν ποτέ με την πολιτική : “Όχι, ποτέ”.

Για το πως κρίνει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη : “Το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι για τις επιχειρήσεις. Εγώ πιστεύω ότι το 40% θα καταστραφούν. Έχω εκατοντάδες φίλους, για να μην πω χιλιάδες, που έχουν επιχειρήσεις και βλέπω τα προβλήματα. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα”.

Για το ποδόσφαιρο : “Δεν βλέπεις τι γίνεται στις κατηγορίες τις τοπικές. Κλαίει ο κόσμος”.

Αν εμπλέκεται τώρα σε κάποια ομάδα : “Είμαι στον Άρη, με τον κουμπάρο μου, τον Καρυπίδη”.

Για τον αν περίμενε την φετινή πορεία : “Εγώ το πίστευα, ναι. Με τον Μάτζιο έγινε η ομάδα πολύ δυνατή”

Στόχος από δω και πέρα : “Από την αρχή ήταν η δεύτερη θέση”.

Για αν δέχονται τρικλοποδιές : “Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτά”.

Για Ολυμπιακό : “Έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Για όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο, το βλέπουν”.

Για Μπέο και Σπανό, που κουνάνε μαντήλι : “Δεν φύγουν. Και να φύγουν, θα πάνε σε άλλες ομάδες”

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος : “Αυτό που βλέπω τώρα, γελώ. Αυτά δεν είναι τίποτα. Γιατί αν βγουν και πούνε αυτά που πραγματικά γίνονται, θα υπάρξουν χιλιάδες καταγγελίες. Από παραγωγούς, ραδιοφωνικούς, τηλεοπτικούς, δικηγορικούς, από πολιτικά γραφεία. Τα μπουζούκια είναι πολύ καθαρά σε σχέση με αυτά”.

Για την Super League 2 : “Τα βλέπω όλα τα παιχνίδια. Για την πρώτη θέση, είναι δύσκολα, αλλά βλέπω την Λιβαδειά. Και μετά Εργοτέλη”.

Για την Παναχαϊκή : “Έχει καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, που μπορεί να πάνε σε όποια έδρα και να κερδίσουν. Αλλά να σου πω ποιο είναι το πρόβλημα της Παναχαϊκής. Ο κόσμος, το έχω πει πολλές φορές. Να μην πιέζει την διοίκηση, γιατί όταν την πιέζει, προβληματίζονται όλοι. Μια ομάδα μεγάλη, όπως είναι η Παναχαϊκή και έχει πολύ κόσμο, πρέπει να αφεθεί να λειτουργήσει. Γιατί ειδάλλως έχει πολύ άγχος.”

Για το περσινό ενδιαφέρον του : “Μίλησα με τα παιδιά, τον Καλογερόπουλο. Είχαμε συμφωνήσει, αλλά όταν είδα τα πραγματικά της χρέη, άλλαξα άποψη”.

Για αν στο μέλλον θα το ξανασκεφτόταν: “Θέλω ομάδα Α Εθνικής”

Διαβάστε επίσης : “Καμία σχέση με Δράμα, ο Μπάρλος έβαλε τις βάσεις, ο Μαρινάκης μας βοήθησε, ο Παπαγεωργίου ότι πει το κάνει”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.