Σαραφείδης (Tsipas Radio): Αν μας πει η κυβέρνηση αύριο ανοίγετε, το YTON αύριο ανοίγει

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, εδώ και ένα χρόνο, η νυχτερινή διασκέδαση, μίλησε ο γνωστός και έμπειρος μετρ του YTON the music show, άρα συνεργάτης του Νίκου Βέρτη και της οικογένειας Γιγουρτάκη, Γιώργος Σαραφείδης στον Tsipas Radio.

Όπως είπε, είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα όποια μέτρα, αλλά θέλουμε άμεση στήριξη. Να μας ακούσει η κυβέρνηση, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε τους επόμενους μήνες, όσο αυτό χρειαστεί, που θα είμαστε “κλειδωμένοι” στα σπίτια μας. Εκτιμώντας το πόσο ακόμη θα χρειαστεί να είμαστε “κλειδωμένοι”, είπε θα πάμε για το καλοκαίρι. Και πιο συγκεκριμένα, σίγουρα μετά το Πάσχα, αλλά και πάλι με αυστηρά μέτρα. Δηλαδή, όπως πέρυσι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόσθεσε δε, πως αν γίνει έτσι, το YTON θα ανοίξει σίγουρα, καθώς έχει σημαντικό πλεονέκτημα, που είναι η οροφή που ανοίγει και επιπλέον είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για το αν θα ακολουθήσουν και άλλοι το καλοκαίρι, ο κ.Σαραφείδης, σημείωσε ότι αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο και το είδαμε και πέρυσι. Όπως εξήγησε, πολλοί επιχειρηματίες δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους, μη μπορώντας και πρακτικά και ουσιαστικά να προβούν σε αυτή τη λειτουργία.

Αυτή τη στιγμή, όπως είπε, αν μας πει η κυβέρνηση αύριο ανοίγετε, το YTON αύριο ανοίγει. Σκουπίζει, καθαρίζει και μπαίνει κανονικά σε λειτουργία.

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά και πάλι, ακούγοντας όλα αυτά τα συνεχόμενα μέτρα και τα συνεχόμενα lockdown στο lockdown επάνω, κάπου χάνουμε την αισιοδοξία μας», απάντησε ο υπάλληλος του νυχτερινού κέντρου YTON the music show, για το αν από μόνοι τους, έχουν κάνει κάποια προετοιμασία, με το σκεπτικό ότι μετά το Πάσχα θα ανοίξουν.

Αναφορικά με το αν “βγαίνει” ένα νυχτερινό μαγαζί με τα περσινά μέτρα, τα οποία, θεωρητικά πάντα, θα ισχύσουν και το φετινό καλοκαίρι, αν ανοίξουν, ο κ. Σαραφείδης απάντησε χαρακτηριστικά πως «όχι». Σχολιάζοντας, ωστόσo, το ΥΤΟΝ, είπε πως επειδή ένα μεγάλο..Και τις μισές καρέκλες να βγάλεις, πάλι είναι ένα μαγαζί χωρητικότητας 1500 ατόμων καθήμενων. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να βγει οικονομικά. Όμως, κάποια άλλα, από τα 1000 άτομα, να πέσουν στα 500, όχι δεν θα βγαίνουν. Δυστυχώς.

Στο κακό σενάριο, τα νυχτερινά μαγαζιά να μην ανοίξουν ούτε το καλοκαίρι, τόνισε ότι ο κλάδος θα παραμείνει πάρα πολύ πίσω και για αυτό, όπως είπε, οι εργαζόμενοι θα ανατρέξουν σε άλλες εργασίες.

Τέλος, για το μοντέλο του απογευματινού ωραρίου, αν μπορεί να αντέξει, επισήμανε πως πάρα πολύ δύσκολο, καθώς πρέπει να αλλάξει μια νοοτροπία πολλών χρόνων.

Διαβάστε επίσης : Μπέος στο Tsipas Radio: “Ήθελα την Παναχαϊκή, δέχτηκα τρικλοποδιές- Αποχωρώ από το ποδόσφαιρο”!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.