“Καμία σχέση με Δράμα, ο Μπάρλος έβαλε τις βάσεις, ο Μαρινάκης μας βοήθησε, ο Παπαγεωργίου ότι πει το κάνει”

Στο δυνατό και πλέον και πολυδιάστατο Tsipas Radio και ειδικότερα στην εκπομπή του Ηλία Τσίπα, μίλησε o διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μιλάει για τον θάνατο του Παύλου Βανγκέλι και συγκινείται, δηλώνει πως δεν τον αφορά η απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, πιστεύει πως δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά πρέπει να δοθεί μια απάντηση, είτε θετικά είτε αρνητικά. Αποκάλυψε ότι παρακολούθησε το ματς ΟΦΙ – Δόξα Δράμας, στην Κρήτη. Αλλά, όπως ξεκαθάρισε, σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν οι διαδόσεις, που τον θέλουν να επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα τις εξελίξεις στην Δραμινή ομάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναφορικά με την Παναχαϊκή, δηλώνει πως από εκεί που δεν υπήρχε τίποτα, βρέθηκε ο Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος, με τα δικά του τα λεφτά, έβαλε τις βάσεις…Για αυτό και ολόκληρη η πόλη πρέπει να τον στηρίξει. Με την κουβέντα να μένει στην ομάδα της Πάτρας, λέει πως είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πολύπειρο Βασίλη Κουτσιανικούλη. Όπως και για τον Νίκολας Ντα Κάμπο.

Ευχαριστεί τον ισχυρότατο Βαγγέλη Μαρινάκη, για την χορηγική βοήθεια, που έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και τον κύριο Καρυπίδη, του Άρη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η κουβέντα έκλεισε με τον Θανάση Παπαγεωργίου, για τον οποίον λέει πως “θα πει ένα και είναι ένα”, ενώ εύχεται να ενώσουν δυνάμεις, όταν αναλάβει πάλι κάποια ομάδα.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.