Τσαμπούκος : «Τα λάθη της κυβέρνησης, η ομάδα του, οι φήμες, οι επιχειρηματίες που μπορούν και η επόμενη μέρα » [Tsipas Radio]

Ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ, Ανδρέας Τσαμπούκος, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Τσίπα, τονίζοντας ότι ο ιός υπάρχει σίγουρα, αλλά η αντιμετώπιση του από την κυβέρνηση ήταν πολύ λάθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό αέρα του Tsipas Radio:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Κρίνεται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα, δείχνει ότι υπάρχουν πάρα πολλά λάθη. Ο κορονοϊός υπάρχει, γιατί τον έχω περάσει και εγώ, αλλά έχουν πληγεί συγκεκριμένοι άνθρωποι. Κυρίως της νύχτας και της εστίασης».

Για την ψυχολογία του κόσμου, δήλωσε: “Η εικόνα που παίρνω εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, είναι πως έχει αγανακτήσει, δεν μπορεί άλλο μέσα. Πόσο άλλο….Δεν είπαμε να βγούνε και να είναι όλοι αγκαλιά. Εννοείται, με μέτρα και όπως πρέπει. Αλλά λίγο να πάρει μια ανάσα. Όπως άνοιξαν τώρα τα κομμωτήρια, να ανοίξουν και τα υπόλοιπα, τι τα κρατάς κλειστά.”

Για το αν στις 15/6 (που έχει γραφτεί από το tsipasblog.gr) και λέει πως στην ημερομηνία αυτή, θα ανοίξουν τα μπουζούκια, θα τους ξαναδούμε με τον Χρήστο Ζώτο στο Ρομέο “Θα είμαστε σίγουρα στον Όμιλο, που είναι με τον Γιγουρτάκη, τον Μούτσο, τον Φιντιρίκο και τους άλλους σπουδαίους επιχειρηματίας.”

Για την επιτυχία της ομάδας αυτής : “Eίναι φρέσκια, με φρέσκιες ιδέες, υγιής -πολύ σημαντικό αυτό- και έχει δώσει περισσότερη σημασία στην παρέα, παρά στα μεγάλα τραγουδιστικά ονόματα. Είναι ανοιχτά μυαλά που λέμε και έχουν πάρα πολύ μέλλον”

Για τις φήμες ότι του χρόνου έχουν κλείσει μεγάλο μαγαζί, με μεγάλο όνομα : “Δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν είναι official, αλλά ναι, αυτό συζητιέται πάρα πολύ. Είναι πολύ κοντά, στο να γίνει αυτό. Όπως βλέπουμε, πάνε να παίξουν δυνατά. Παράλληλα με τον Φέρρη, έχουν ήδη κλείσει και νέους καλλιτέχνες. Σε αυτούς, φυσικά ξεχωρίζει ο γιός του Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος καλοκαίρι θα είναι στο Nalu”.

Για τον ρόλο του Χρήστου Βαρδάλου στην παραπάνω ομάδα: “Έχει πολύ εύστοχες ιδέες και μέχρι ώρας του βγαίνουν όλα”.

Για το έργο, που λέει πως οι μεγάλοι της νύχτας, θέλουν ο καθένας να δουλέψει στο είδος του μόνο , ενώ από την άλλη, οι πιο μικροί λένε, ναι, να μπουν όρια, αλλά όχι να σταματήσουν τελείως τα live, είπε πως “Να υπάρχουν τα μουσικά μεζεδοπωλεία, που υφίστανται αυτό σαν διασκέδαση και είναι άλλο ξεχωριστό κομμάτι, μέχρι κάποια ώρα (μια, δύο), και από κει και πέρα, να υπάρχουν τα κέντρα διασκέδασης”.

Για την επόμενη μέρα της νύχτας, στο αν θα υπάρχουν ως πρωταγωνιστές αυτοί που υπήρχαν και πριν “Αυτή είναι καλή ερώτηση, γιατί όλοι έχουν γεμίσει ανασφάλεια, από τους πιο μικρούς, μέχρι τους πιο μεγάλους. Αν ανοίξουν τα πράγματα, πρώτα ο θεός και να μαστε καλά, στην αρχή θα βγει ο κόσμος μαζικά. Το ξέρουμε αυτό, γιατί του έχει λείψει. Και για δύο, τρεις μήνες θα υπάρχει μια πολύ γεμάτη ροή, στα μαγαζιά παντού. Μετά, που θα μαζευτούνε, πόσοι θα αντέξουν είναι το θέμα, εκεί θα ξεκινήσουν τα ζόρια…. “

Για τον Θεοδόση Νικολάου, που τον στηρίζει στην συλλογή ρούχων, που έχει ξεκινήσει εν μέσω καραντίνας και κομμάτι αυτού είναι και Χρήστος Ζώτος : “Είναι ένας σπουδαίος επιχειρηματίας, πανέξυπνος, μας συνδέει προσωπική φιλία χρόνων και όποτε με βλέπει, να πάω να κάνω μια επιχειρηματική κίνηση, επειδή και με αγαπάει και με πιστεύει πολύ, είναι πάντα δίπλα μου”.

Για το μήπως η λέξη μάνατζερ είναι λιγάκι παρεξηγημένη : “Σε αυτή τη χώρα, ότι δηλώσεις είσαι, είναι γεγονός. Υπάρχουν οι μάνατζερ και υπάρχουν και αυτοί που λένε πως είναι μάνατζερ, αλλά στην ουσία είναι booking manager. Που κλείνουν κάποια live. Εγώ τα κάνω όλα”.

Για το αν ο μάνατζερ μπορεί να φτιάξει κάποιον τραγουδιστή: “Βέβαια. Μόνο ο μάνατζερ μπορεί να φτιάξει κάποιον τραγουδιστή και ο επιχειρηματίας. Ο μάνατζερ θα βρει και τον επιχειρηματία”.

Για το ποιοι επιχειρηματίες έχουν τα λεφτά, αλλά και τη γνώση, να το κάνουν αυτό : “Ο όμιλος που είμαστε εμείς και τον Φέρρη τον πάνε σφαίρα. Ο Μπερτάκης, βέβαια, πάρα πολύ δυνατός επιχειρηματίας και πανέξυπνος. Ο Βουτυρακος, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλό παιδί και έχει βοηθήσει και πάρα πολύ κόσμο. Και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, του οποίου είμαι θαυμαστής και για μένα, έχει κάνει τα πιο πετυχημένα σχήματα.. “

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.