Έξω από τα δόντια, Τσίπας στον Σπορ ΦΜ Πάτρας, για τα περί συμπακτικής σχέσης στην Παναχαϊκή

Ηλίας Τσιπας- Αλέξης Διγενής

Πρώτο φαβορί για το βραβείο δημοσιότητας στο έργο Παναχαϊκή, κατά τις τελευταίες ημέρες, είναι η τολμηρός ρεπόρτερ για κάποιους, διαπλεκόμενος και δόλιος για κάποιους άλλους, σίγουρα “παίκτης”, όμως, και για τους δύο, δημοσιογράφος και εκδότης του Tsipas Blog και του Tsipas RadioΗλίας Τσίπας.

Η «πέτρα του σκανδάλου», το άρθρο του, που έλεγε για ενδεχόμενο συμπαικτικής σχέσης ανάμεσα στον Γιώργο Μπάρλο και τον νυχτόβιο, μπουζουκόβιο, τον ιδιοκτήτη ιστορικών κέντρων της αθηναικής νύχτας, Θανάση Παπαγεωργίου. Με αφορμή αυτό ακριβώς, να πούμε ότι έγινε και γαμώ τους σελέμπριτυ ο Τσίπας. Ένας Αραβίδης της Παναχαϊκής δημοσιογραφίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Παρέμβαση σε εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας, σε αυτή του Αλέξη Διγενή, έκανε ο Τσίπας χθες και μίλησε με τα λόγια έξω από τα δόντια ! Ξεκαθάρισε ότι είναι αλήθεια όντως ότι Μπάρλος- Παπαγεωργίου, σε πολύ καλό και ζεστό κλίμα, κουβεντιάζανε για να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα της συνεργασίας τους. Και τους προκάλεσε μάλιστα, δημόσια να βγουν να τον διαψεύσουν, εφόσον δεν ισχύει.

Επισήμανε, ωστόσο, πως αν θα προκύψει “γάμος” η όχι, είναι δικός τους θέμα και μόνο και ότι αυτός δεν εκπροσωπεί κανέναν τους. Τον εαυτό του μόνο. Δεν απέκλεισε, βέβαια, ο Μπάρλος, στο τέλος, να το πάει μόνος του το καράβι, ενώ του αναγνώρισε πως πήρε ένα καφενείο και του έβαλε σειρά.

Τέλος, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι πραγματικά συνέβη με το παλιότερο ενδιαφέρον του ελληνουστραλού Θέμη Καλαθά. Που είχε ξανά εμπλακεί τότε το όνομα του Ηλία Τσίπα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.