Με Παπαγεωργίου συμπαίκτη, η τάξη θα αποκατασταθεί!

Θανάσης Παπαγεωργίου - Γιώργος Μπάρλος

Όταν κάτι δεν πάει καλά, όπως το περιμένεις και το είχες σχεδιάσει, ξεχνάς τι έχεις υποσχεθεί και κουνάς μαντήλι. Ποιος διαφωνεί σ’ αυτό; Πρώτος εγώ! Και είμαι σίγουρα, πως δεν είμαι και ο μοναδικός διαφωνών. Να τα βάλουμε κάτω. Και, να μην παίξουμε με τις λέξεις.

Τι θα πει κουνάς το μαντήλι; Το ότι κάνεις πίσω, γιατί η μπίζνα, η οποιαδήποτε μπίζνα, που πίστευες και είχες επενδύσει τα λεφτά σου, δεν απέδωσε καθόλου. Και αυτό μπορεί να το προκάλεσε η κρίση, ο κοροναϊός, ότι σε έκλεβαν, μπορεί και όλα μαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα πει διαφωνώ με αυτό ; Μήπως αντί να παρατήσεις τον πόλεμο, τον συνεχίζεις και για να τον κερδίσεις, πλέον, κινείσαι στρατηγικά όπως ο πολυμήχανος Οδυσσέας στον Τρωικό πόλεμο; Ενεργοποιείς τα “trojan horse”, που δεν περιμένει κανείς. Και οπότε, θα πιαστούν ανυποψίαστοι, στον βαθύ..ύπνο, οι αντίπαλοι σου; Ρωτάω σοβαρά. Αντικειμενικά. Αξιοκρατικά. Σίγουρα, ο δούρειος Ίππος σου, δεν θα είναι αυτός, που κάποια στιγμή θα σε εκθέσει, αλλά κάποιος που στην πιάτσα τον μετράνε, σίγουρα τον μετράνε. Θα βάλει όσα έβαλες και εσύ, και πλέον, μαζί, θα φτάσετε στον προορισμό, πιο γρήγορα και πιο άνετα.

Και είναι τέτοιος σήμερα για την Παναχαϊκή, για συμπαίκτης του Γιώργου Μπάρλου, ο Θανάσης Παπαγεωργίου; Αν πεις όχι είναι σαν να πεις ότι έπεσες από ουρανοξύστη 47 ορόφων και επέζησες. Παραμύθι κανονικό, δεν θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά.

Και επειδή τo tsipasblog.gr θριαμβεύει η κρίση της πραγματικότητας, το λέμε στα φανερά και όχι στα μουλοχτά. Η Παναχαϊκή, με συγκυβέρνηση Μπάρλου-Παπαγεωργιου, Παπαγεωργίου- Μπάρλου, θα είναι 10 φορές πιο δυνατή και πιο “οχυρωμένη”, απέναντι στον οποιονδήποτε. Κάνεις δεν θα της βάζει χέρι. Δεν θα είχαν άλλη επιλογή, άλλωστε. Όχι ότι της βάζουν τώρα, αλλά άλλο ένας δυνατός, άλλο δύο μαζί. Η τάξη θα αποκατασταθεί !

Τι χαμπάρια; Αυτά τα χαμπάρια!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.