Την “δουλειά” στην Ελασσόνα την τελείωσε [εικόνες, βίντεο]

Λένε, κι έτσι πρέπει να ‘ναι, ότι δεν πρέπει να κάθεσαι αραχτός και light, γιατί όταν κάθεσαι έτσι, θα έρθουν οι ήττες. Οπότε, πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να ξεκινήσεις την δουλειά. Μισή αλήθεια! Η άλλη μισή αλήθεια, για να φτάσουμε στην μεγάλη ολόκληρη αλήθεια, είναι ότι δεν αρκεί μόνο να ξεκινήσεις κάτι. Πρέπει και να το τελειώσεις. Οπωσδήποτε αυτό. Και για να το πούμε πιο σωστά, μόνο έτσι θα έχει αξία και θα μνημονεύουν το όνομα σου. Ναι, η δουλειά δεν είναι μόνο της αρχής, αλλά και του φινάλε.

Με την άδεια του Dimi Fidi, παράλειψη να μην το πούμε κι αυτό. Συγκεκριμένα πράγματα. Βοήθησε στο μέγιστο βαθμό, για την επιτυχή κατάληξη της διαδικασίας της συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης στο Μαρούσι, για τους συνανθρώπους μας, που έχουν πληγεί από τον σεισμό, στα χωριά της Θεσσαλίας. Κι αυτή η νέα του φοβερή πρωτοβουλία αλληλεγγύως, που πλέον τέτοιες δράσεις χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα του, και αβανταρίστηκε από το Tsipas Blog, σήμερα το μεσημέρι έφτασε στην κορύφωση της. Ναι, τα φορτηγά και οι νταλίκες, που είναι γεμάτες τρόφιμα και αγαθά, ήδη ξεφόρτωσαν στην Ελλασόνα. Με τον 35χρονο επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκο μαζί. Ναι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όπως έγραψε στο facebook η βουλευτής Λαρίσης με τη ΝΔ, Στέλλα Μπίζιου : “Αετοράχη, Αμούρι, Μεσοχώρι, Βλαχογιάννι για διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών στους πληγέντες από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.Μαζί στη δράση μας αυτή η ΟΝΝΕΔ Λάρισας με τον πρόεδρο Χρήστο Μαϊμουλιώτη και η ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας με τον πρόεδρο Παναγιώτη Μωυσίδη. Ευχαριστώ από καρδιάς το Δημήτρη Φιντιρίκο και τους συνεργάτες του για τη γενναία προσφορά τους, την υποστήριξη και την ευαισθησία τους

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ Χαρίτωνα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.