Θεοδόσης Νικολάου : Συμπαίκτης στη συγκέντρωση τροφίμων, από την Καλλιθέα, για τους σεισμόπληκτους

Είπαμε για το ρεστιτάλ του Φιντιρίκου και την βοήθεια του, που προσέφερε και στους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα. Ωραίο έργο, μάγκικο, ανθρώπινο, παράδειγμα προς μίμηση προς κάθε άλλον, που θέλει και μπορεί να κάνει το ίδιο.

Επειδή, όμως, είναι δίκαιο να αναδείξουμε όλους τους καλούς παίκτες σε ένα μεγάλο παιχνίδι, στο έργο αυτό, υπάρχει και o επιχειρηματίας και τακτικός θαμώνας στα νυχτερινά μαγαζιά του Κώστα Μπερτάκη, Θεοδόσης Νικολάου. Ιδιοκτήτης του Mini STOP Kiosk, της κάβα ΚΗΡΕΑΣ, αλλά και περιπτέρου. Η συγκέντρωση τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης, που έγινε στην κάβα του, έως και χθες Παρασκευή 12/3, ενώ σήμερα και με ακρίβεια αυτή την ώρα, παραδίνονται στους σεισμόπληκτους, έγινε με δική του πρωτοβουλία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άξιο να επισημανθεί στο έργο που τρέχει, ο πολύτιμος ρόλος του. Άξιο να επισημανθεί και το άλλο, που είχε κάνει πριν ένα τρίμηνο περίπου. Όπως πληροφορείται το tsipasblog.gr, είχε δώσει επιταγή 5 ή 7 χιλιάδων ευρώ, για παιδιά που δεν έχουν γονείς. Και όπως μου είπε και ένας δικός τους, βοηθάει πάρα πολύ ο Θεοδόσης, γιατί έχει καλή ψυχή. Στην τελική, αυτό μετράει στο τέλος της διαδρομής, η ψυχή. Όλα τα άλλα, τα φρου και τα αρώματα, πάνε και έρχονται.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.