Παρά την πανδημία, ο Μούτσος έδωσε το μήνυμα της επέκτασης (video)

Μανώλης Μούτσος

Κατ’ αρχήν αφήνεις στην άκρη τι είναι φυσιολογικό και τι ανώμαλο. Αυτά δεν ισχύουν στο σήμερα. Καλώς ή κακώς. Ο καθένας, άλλωστε, έχει το δικαίωμα να θεωρεί τούτο και το άλλο, αμαρτωλό ή όχι, ηθικό ή όχι, χυδαίο ή όχι. Επίσης, ο καθένας έχει το δικαίωμα να «δει» το μέλλον όπως γουστάρει, με τη συναίνεση βέβαια του συμπαίκτη κορονοϊού. Επειδή το μέλλον είναι, και επιβάλλεται να είναι, αυστηρώς διαπροσωπική υπόθεση. Εδώ τελειώνει η κουβέντα.

Το προτιμούν όλοι το μέλλον, το κάνουν κέφι, αλλά δεν το κυνηγάνε όλοι. Γιατί; Το θέμα είναι ότι…το φοβούνται, πως θα πονέσουν. Η ότι δεν θα μπορέσουν να το ακολουθήσου, θα μείνουν από πίσω του. Μέλλον και ακολούθηση, στη πράξη και όχι στην θεωρία, πάνε πακέτο με το “πακέτο”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Μανώλης Μούτσος, του ομίλου Momentum, έδωσε το μήνυμα της επέκτασης του Passaggio, που είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα στέκια της Αθήνας. Ξεκίνησε από τον Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο, στην περιοχή της Καλλιθέας, ήρθε το δεύτερο στη Σαντορίνη, με επόμενο και πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ, να αποτελεί το «πάντρεμα» με Μούτσο, Dimi Fidi (ομάδα Momentum), από το οποίο “γεννήθηκε” το Passaggio Riviera, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Και δεν σταματούν εδώ. Έπιασαν ήδη δουλειά για το νέο αδερφάκι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.