Βουτυράκος στον Βαρθακούρη “Κατέβασε το τώρα”!

Γιάννης Βουτυράκος- Χάρης Βαρθακούρης

Δεν τον “στόλισε” με κανένα κοσμητικό επίθετο τον Χάρη Βαρθακούρη, τον γιό του τεράστιου Γιάννη Πάριου. Με κανένα από αυτά. Του ζήτησε μόνο να το κατεβάσει, τώρα μάλιστα, από το Instagram του, αυτό που απεικονίζει το πρόσωπο του Ιησού Χριστού πάνω σε γυναικείο …ερωτικό διακοσμητικό, που παραπέμπει σε πόμολο, και με αυτό, θέλησε να σπάσει πλάκα, συνοδεύοντας το με το εξής σχόλιο “Χαχαχα. Και την ακούγαμε τα βράδια να φωνάζει, Αχ Χριστέ μου, επανειλημμένως“.

Μιλάμε φυσικά για τον γνωστό επιχειρηματία της νυχτερινής διασκέδασης -κι όχι μόνο- Γιάννη Βουτυράκο. Ο οποίος, δεν μπορείς να πεις ότι είναι των κοινωνικών συναναστροφών, αλλά με τους πολύ δικούς τους, και την πλάκα σηκώνει, και τον χαβαλέ. Αρκεί να μην περάσεις την κόκκινη γραμμή του, στην οποία, την πρώτη πρώτη θέση έχει η πίστη του, η αγάπη του για τον Θεό. Ως προς αυτά, η πλάκα, η οποιαδήποτε πλάκα, σταματάει. Γιατί παύει να είναι πλάκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Με το πρόσωπο του Χριστού, δεν κάνεις πλάκες, ούτε γελάμε. Κατέβασε το τώρα. Αμά ήταν ο Αλλάχ, θα το έκανες; Όχι. Καιρός να σταματήσετε να παίζετε με τα πιστεύω μας , ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες, που το μόνο που μας έχει μείνει είναι η πίστη μας. Κατέβασε το τώρα… ”.

Το μήνυμα του Βουτυράκου προς τον Βαρθακούρη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.