Γιώργος Γιγουρτάκης : Το κουίζ περί Ύτον και η περιζήτητη φίρμα του (88 Butterfly)

Instagram του Γιώργου Γιγουρτάκη. Τι να πει για αυτό αυτό, ο Τσίπας ; Αν το παρακολουθεί; Βεβαίως και παρακολουθεί την μεγάλη μπάλα, το έργο του. Ό,τι είναι μεγάλο, ακόμα κι αν δεν είναι αξιοθέατο, το κουσουμάρω και βγάζω συμπέρασμα. Gigou είναι αυτός, πρωτοκλασσάτος παίκτης, του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της αθηναικής νύχτας. Γήπεδο, που η οικογένεια του, έχει πολλά, ίσως και τα περισσότερα ακίνητα. Και φυσικά, με ναυαρχίδα το YTON the music show, που είναι συμπαίκτες με τον σουπερθεματικό Νίκο Βέρτη. Έτσι είναι. ‘Έτσι ήταν πριν έρθει ο Covid. Και κάπως έτσι, θα είναι και όταν, είτε με το καλό, είτε με το κακό, θα πάρει πόδι.

Είπαμε. Παρακολουθώ το Instagram του Γιγουρτάκη. Τι είδα; Τη σκηνή του Yton, με το κουίζ “Soon ?”. Ίσως με αυτόν τον τρόπο, να θέλει να μας πάει σίγα-σιγά, ότι σύντομα το κάστρο του, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του. Αφού πρώτα η κυβέρνηση του ανάψει το «πράσινο φως», για το οποίο το Tsipas Blog μίλησε ήδη, όπως και για το ωράριο, όπως ακόμα για την συνάντηση του πατέρα του, με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πάνω τι είπα για τον Βέρτη; Ότι είναι σουπερθεματικός. Το έχετε ξανακούσει αυτό; Έτσι μου βγήκε. Είμαστε στον αιώνα, που αν είσαι ξύπνιος και μάγκας, μπορείς να κάνεις πολλά, αρκεί να τα κάνεις με μοναδική πρωτοτυπία. Στα ράφια της μόδας, της ομορφιάς, της μουσικής, του φαγητού, του ρούχου, της μπάλας, οπουδήποτε και στο παντού. Όπως, λοιπόν, ο Βέρτης, σου δίνει το show του, με πολλά πρόσωπα.. Σε μέγεθος, σε σχήμα, σε στήσιμο. Μιλάει ο Τσίπας και σου λέει πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ. Απλά πράγματα.

Έτσι και ο Γίγου. Σουπερθεματικός. Το διαπίστωσα σε άλλο, προηγούμενο story του. Φωτογράφισε τη νέα συλλογή ρούχων του. Που δείχνουν τέλεια, με το δικό του brand, το 88 Butterfly. Και πριν κυκλοφορήσουν και “επίσημα” μέσω διαδικτύου, είναι ήδη γνωστά, επώνυμα, περιζήτητα. Φίρμα!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Ρεστιτάλ Φιντιρίκου-Βοήθεια και στους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.