Του αύριο το χτίσιμο συνεχίζει η Νατάσα

Τα λέμε σαν να είμαστε εκκλησιάζουσες σε μπαρμπούτι. Σε χαρτοπαιξιά. Η επικοινωνία γίνεται συνθηματικά, κωδικά.

Επί του θέματος. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, δεν πάει απλά καλά, δείχνει τρένο χωρίς σταματημό, και μάλιστα σε περίοδο απόλυτης νέκρας της τραγουδιστικής δραστηριότητας στην χώρα. Λέω για την Νατάσα Θεοδωρίδου, και γι’ αυτό την παίζουν στοίχημα. Την ποντάρουν, δίνουν τα φράγκα τους. Από τώρα. Για το ότι θα είναι πολύ βασική διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Έτσι είναι. Έτσι ήταν πάντα. Κι έτσι θα είναι στους αιώνες. Καλό το κύτταρο, το χούι, η φτιάξη, η κατασκευή, πες όπως θες. Καλές οι ελπίδες, οι ευχές και τα οράματα, που τα ρίχνουν κάποιοι μπαγλαμάδες. Μα πάνω από όλα, είναι το χτίσιμο της επόμενης μέρας, το οποίο θέλει σχέδιο. Θέλει κινήσεις μελετημένες. Επιλογές στοχευμένες. Ενίσχυση. Πρέπει σήμερα κιόλας να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες. Όλα αυτά υπακούν σ’ αυτό που λέγεται σχεδιασμός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό, λοιπόν, κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία, την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου, στις 23:30, θα την υποδεχτεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλά για το πάθος της με το τραγούδι, για τη διαδρομή της και για τις μεγάλες συνεργασίες της.

Πώς από τη δημοσιογραφία βρέθηκε στον μουσικό χώρο και πότε ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι;

Ποιο είναι το ίνδαλμά της στη μουσική και ποιο το μεγάλο της όνειρο;

Τι λέει για τους άνδρες της ζωής της, τον έρωτα, τον γάμο και τις κόρες της;

Οι δύσκολες ώρες της καραντίνας και η θέση της απέναντι στις πρόσφατες αποκαλύψεις για σεξουαλικές, λεκτικές παρενοχλήσεις και βιασμούς.

Διαβάστε επίσης : Το άγνωστο παρασκήνιο της συνεργασίας τους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.