Με Άδωνι Γεωργιάδη τα είπε ο Τάκης Γιγουρτάκης

Αφήνουνε απ’ έξω τις αχρείαστες λεπτομέρειες. Δεν είμαστε εδώ να ξοδευόμαστε σε επαναλήψεις, να κολλάμε στην οθόνη του υπολογιστή ό,τι αναμασάνε τα ΜΜΕ. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Και αυτή προκύπτει μόνο αν λειτουργήσει η συνουσία. Η συνάντηση, δηλαδή, της προσωπικής σκέψης με το γεγονός. Τίποτα περισσότερο.

Στην ουσία. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και πρόεδρο του αντίστοιχου συλλόγου, για την Αθήνα, Τάκη Γιγουρτάκγη. Στο επίκεντρο της συζήτησης, τα προβλήματα του κλάδου και οι τρόποι στήριξης του κατά τη διάρκεια και την επόμενη ημέρα της πανδημίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είχε προηγηθεί, θυμίζω, η συνάντησή της 23ης Οκτωβρίου 2020, για τον ίδιο θέμα. Πάλι με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Όπου τότε, ξαναθυμίζω, εκτός του κου Γιγουρτάκη, είχε παρευρεθεί επίσης ο Κώστας Μπερτάκης, η Νατάσα Θεοδωερίδου και ο Νίκος Βέρτης.

Διαβάστε ακόμα : Οι κερδισμένοι, σε περίπτωση που “καλοκαίρι, μόνο ανοιχτά μαγαζιά”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.