Μπερτάκης, Γιγουρτάκης, Βέρτης, Θεοδωρίδου προς κυβέρνηση : «Δεν θα αντέξουμε – Να βάλετε πλάτη» (ΦΩΤΟ)

Κατ΄ αρχήν, αυτό που βλέπουν όλοι. Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι και οι σοβαροί παίκτες του παιχνιδιού της νύχτας στην Αθήνα, είναι απόλυτα πειθαρχημένοι στον… κορονοϊό. Είναι κλειστοί, εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν είπαν, εμείς θα μπούμε στα γήπεδα, και σου υποσχόμαστε κυβέρνηση οι πελάτες μας, θα είναι σε απόσταση o ένας από τον άλλον. Ακόμα και ένα παραπάνω εκατοστό της απόστασης τους δεν θα μας ξεφύγει. Και η μάσκα κανονικά στο πρόσωπο. Όχι, δεν το είπαν. Είπαν, το άλλο, το πιο μάγκικο και ξηγημένο. Σεβόμαστε απολύτως την πολύ ζόρικη κατάσταση, βάλε και ότι γνωριζόμαστε από χθες, για αυτό δεν θα σας φέρουμε σε δυσκολία. Βάζουμε πλάτη και δεν ανοίγουμε καθόλου. Και το κάνουμε σαν μεγάλα παιδιά, χωρίς παράπονα και μουρμούρες.

Πέρασε, όμως, ο καιρός κι η ιστορία αυτή δεν λέει να περάσει. Η νύχτα παραμένει στην εξορία και την φυλακή. Μόνο στην καρδιά και την μνήμη μας την θυμόμαστε. Έκριναν ότι η στιγμή έφτασε. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν κάποιοι από τους πιο χοντροπαίκτες της. Και μίλησαν σήμερα. Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι ποιο αποτέλεσμα κάθισε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάζω στο ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στο newspistol.gr, πως οι επιχειρηματίες Κώστας Μπερτάκης και Τάκης Γιγουρτάκης, και οι τραγουδιστές Νίκος Βέρτης και Νατάσα Θεοδωρίδου, συναντήθηκαν σήμερα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα. Στον 7ο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών, στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα. Μα για τι άλλο, για να τους πουν ότι δεν πάει άλλο. Ήρθε η ώρα να βάλουν πλάτη αυτοί.

Το ταμείο της συνάντησης έγραψε. Οι δύο υπουργοί υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν παρεμβάσεις. 

Επιτέλους! Αναμένουμε λοιπόν.

Διαβάστε επίσης : Για νύχτα, η μόνη ελπίδα το εμβόλιο !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.