Ηλ.Τσίπας στον Σπορ FM Πάτρας 96.3: Για Μπάρλο, Ελέ, Καλογεροπουλο, Δήμου, συμμάχους

Για τις τελευταίες, άκρως σημαντικές, εξελίξεις στην Παναχαϊκή, μίλησε στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3 και τον Αποστόλη Νικολόπουλο, ο Ηλίας Τσίπας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ότι ο πρόεδρος της, Γιώργος Μπάρλος, έχει χαλάσει αρκετά πολλά χρήματα, και επομένως είναι λογικό να μην του αρέσουν οι φθηνές δικαιολογίες.

Για την εικόνα της Παναχαϊκής, στα φιλικά: «Δεν μου άρεσε καθόλου. Με βάση τον στόχο που έχει θέσει ο πρόεδρος, με βάση του ύψος του φετινού μπάτζετ, με βιάση τα αποτελέσματα που περιμένουν οι φίλαθλοι, η εικόνα στα φιλικά ήταν πολύ κακή. Για αυτό και την πλήρωσε ο Ελευθερόπουλος, όπως και το υπόλοιπο τεχνικό team».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τo αν θεωρεί ότι είναι σωστή η απόφαση αυτή του Γιώργου Μπάρλου. Τη στιγμή, μάλιστα, που ήρθε, δηλαδή λίγο πριν ακόμη ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις : «Θεωρώ ότι είναι σωστή, διότι πρέπει το κακό να το προλαβαίνεις από την αρχή, προτού εξαπλωθεί στο υπόλοιπο σώμα».

Για το “ντου” των φιλάθλων στον Γιώργο Μπάρλο, μετά την ήττα από την χαμηλότερης κατηγορίας Καλαμάτα : «Έγινε ντου, αλλά με την έννοια ότι στο τέλος του ματς, οι φίλαθλοι, φανερά απογοητευμένοι, κατευθύνθηκαν προς τον πρόεδρο, για να διαμαρτυρήθηκαν για αυτό που είδαν. Επομένως, το λες “ντου” αγανάκτησης, πικρίας και διαμαρτυρίας. Για να του πουν, ότι εσύ χαλάς λεφτά, αλλά το αποτέλεσμα εντός γηπέδου δεν σε δικαιώνει».

Για την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου : «Πρέπει να ενωθούν πάλι τα κομμάτια του παζλ, υπό την νέα καθοδήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, αυτή τη φορά. Του έχω εμπιστοσύνη».

Για τις δυσκολίες που βρήκε ο Γιώργος Μπάρλος, όταν ανέλαβε: «Παρέλαβε ένα χάος. Τίποτα δεν αγόρασε επί της ουσίας. Αέρα αγόρασε, που ήταν καυτός και τώρα προσπαθεί να τον βάλει σε χαμηλότερα ύψη. Στο πλαίσιο αυτό, θα βρεθεί ο Σάκης Καλογερόπουλος στην Πάτρα, για να πάρει το τίμημα της συμφωνίας, που είχε κάνει με τον Μπάρλο, όταν του παραχώρησε τα ηνία της ομάδας. Τμηματικά, βέβαια, αφού και ο Μπάρλος τμηματικά θα τα πάρει από την κυβέρνηση, σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά. Επιπλέον, στα δημόσια έργα, που δραστηριοποιείται, έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Μπορεί να αναλάβει ένα έργο και να πληρωθεί μετά από 2-3 χρόνια».

Για την προηγούμενη θητεία του Σάκη Καλογερόπουλου : «Ότι χειρότερο έχει περάσει ποτέ. Με διάφορά. Από Dj έγινε Πρόεδρος. Απίστευτο. Το παιδί αυτό, δεν υπήρχε στο ποδοσφαιρικό χάρτη και τον βάλαμε εμείς».

Για τα χρέη που παρέλαβε από τους προηγούμενους : «Τα περίμενε, όταν μπήκε σε αυτό το έργο».

Για την απόφαση του Σπύρου Δήμου, να μην συμμετάσχει στην φετινή σεζόν στην Παναχαϊκή : «Με το που ανέλαβε ο Μπάρλος, ζήτησε, προφανώς, την χορηγική βοήθεια του Δήμου. Διότι ήξερε ότι μπορούσε να του την προσφερει. Ξεκινήσαν, λοιπόν, μαζί. Στη διάρκεια της διαδρομής, όμως, κάπου δεν τα βρήκανε και έτσι, χώρισαν οι δρόμοι τους. Μόνο οι ίδιοι ξέρουν το γιατί».

Για το αν του έχει μεταφερθεί κάτι από την πλευρά Δήμου: «Ευθέως όχι κάτι συγκεκριμένο. Αλλά από τι μπορώ να συμπεράνω από την … περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ότι εφόσον με το καλημέρα έδωσε για την Παναχαϊκή ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό- 120 με 150 χιλιάρια- για να είναι ο κύριος, ο μεγάλος χορηγός, και η εταιρία του Δήμου δεν έχει φανεί πάνω στην φανέλα, όπως θα περίμενε…Ε, δεν γίνεται να δώσουμε παραπάνω χρήματα. Κάτι τέτοιο».

Για την στήριξή του Δήμου στην Αχαϊκή : «Ο Δήμου είναι γάτα, ξέρει τι κάνει. Ακόμη και στον Διαγόρα, όταν είχε εμπλακεί, μπορεί να χάλασε αρκετά, αλλά του άνοιξε μια άλλη πόρτα. Αναφέρομαι στο πρατήριο υγρών καυσίμων που είχε ανοίξει στην εν λόγω περιοχή. Έτσι κάνει και τώρα, γιατί ξέρει ότι έτσι δουλεύει το σύστημα, δούναι και λαβείν».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε:« Με αφορμή αυτό, θέλω να πω, μπράβο στον παράγοντα, που δεν το παίζει ευεργέτης, αλλά τα χρήματα που δίνει, ξέρει για ποιο λόγο τα δίνει. Αυτόν τον παράγοντα παραδέχομαι. Μόνο αυτόν. Όσο για τους άλλους, που λένε αγαπάμε την ομάδα, το άθλημα, τη μπάλα, πιστεύω είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Για την μη στήριξη των συμμάχων στον Γιώργο Μπάρλο : «Αναμενόμενο. Ούτε ο Μπάρλος περίμενε κάποια βοήθεια από αυτούς. Οι σύμμαχοι, ενώ βλέπουν μια καλή και σοβαρή προσπάθεια, έως τώρα, βέβαια, σου λένε άντε και τον στηρίξουμε, αλλά αν πετύχει ο τρελός το στόχο του. Μετά, θα εκτεθούμε εμείς. Θα φανούμε λίγοι μπροστά του, που πριν από αυτόν, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ίδιο.. Άρα, δεν βλέπουν την προσπάθεια αυτή, συλλογικά, ποδοσφαιρικά, σαν πόλη, αλλά ατομικά».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Λουμπαρδέα, ότι, δηλαδή, η φιλοσοφία του δεν συμπίπτει με αυτή της ομάδας, άρα του Μπάρλου : «Τώρα το κατάλαβε, που απολύθηκε; ».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.