Μέσα σ’ όλα, ανοίγουν και την νύχτα- Όμως πότε και πως ;

Ο καιρός περνάει, φτάσαμε στον έναν ολόκληρο χρόνο, άδικα, εντελώς άδικα, κλεισμένοι στην φυλακή τους, η φτώχεια και η πείνα έχει εξαπλωθεί παντού, τα τρελάδικα είναι sold out, και ο γερασμένος κόσμος, πια, δεν υπακούει σε κανένα απολύτως καταστροφικό μέτρο τους. Υγειονομικό μέτρο κατά της διασποράς του κορωνοϊού, για αυτούς. Μούχλιασε, βαρέθηκε να είναι μόνο ο κομπάρσος της ταινίας ο κόσμος. Το αναποτελεσματικό και αναξιόπιστο κατασκεύασμα, λοιπόν, που ονομάζεται κυβέρνηση του Μητσοτάκη, βλέπει ότι το έργο έχει φουντώσει. Άλλο λίγο έτσι και δεν τον γλυτώνουμε τον… εμφύλιο. Αυτό διαπιστώνουν οι αφέντες κυβερνώντες, οι οποίοι δειλά δειλά λένε να το γυρίσουν αλλιώς. Από την άλλη.

Προς 20 Απριλίου, λένε, θα πάει το αίνιγμα στους εξωτερικούς χώρους και με τα τραπέζια αραιωμένα στα καφέ και τα εστιατόρια. Στις 16 Μαρτίου, θα πάρει το «πράσινο φως» το λιανεμπόριο και σειρά θα πάρει η νύχτα. Φίλος μου και σοβαρός συνομιλητής της κυβέρνησης, μου είπε πως τα νυχτερινά στέκια, θα περιμένουν τον Μάιο, για να ανεβάσουν ρολά. Και, φασικά, όχι με τίποτα τρελές εκπλήξεις. Μόνο με θαμώνες καθιστούς και στους εξωτερικούς χώρους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άρα, καλά το είπα, πως αν πάει το έργο στο στυλ αυτό, μεγάλοι κερδισμένοι θα είναι οι Μανώλης Μούτσος, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και Νίκος Βέρτης.

Κουίζ μεγάλο και αναπάντητο, μέχρι ώρας, είναι το ωράριο. Ίσως αυτό να συζήτησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο ιδιοκτήτης πολλών νυχτερινών κέντρων και πρόεδρος του αντίστοιχου συλλόγου, για την Αθήνα, Τάκης Γιγουρτάκγης. (Διαβάστε εδώ)

Διαβάστε επίσης : Βόμβα Βαρδάλου για Ρέμο και Φέρρη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.