Η παραδοχή της τραγικής ήττας από την τραγική κυβέρνηση- Απρίλιο ανοίγει τις καφετέριες

Είσαι της πλάκας πιστός, της θρησκείας της ΝΔ, που ηγείται αυτός ο σπουδαίος δάσκαλος, ο πιο σπουδαίος δάσκαλος Κυριάκος Μητσοτάκης και έχει για μαθητές του, ιατρούς και λοιμωξιολόγους, αν δεν γνωρίζεις ότι εδώ που πήγε το έργο, μέσα στο γκρεμό, που ευθύνονται αυτοί, είναι πιθανό να ανοίξουν και νωρίτερα την εστίαση. Αφού δεν τα κατάφεραν να σε σώσουν. Από τα γούστα του κυρίου κορονοϊού, με τα μαγαζιά ερμητικά κλειστά – φαντάσματα και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6. Συνεπεία του οποίου, να προκαλείται καθημερινά και κατά τις απογευματινές ώρες, απίστευτος συνωστισμός, κυρίως στις πλατείες και τα πάρκα όλης της χώρας.

Όμως τώρα, δείχνουν να έχουν καταλάβει την “ηλιθιότητα” και την “βλακεία” των μέτρων του. Δηλαδή; Χωρίς να προσθέσω τίποτα δικό μου, να σου πω την σχετική πληροφορία του ethnos.gr (ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη). Η κυβέρνηση, λέει, άναψε το πράσινο φως να ανοίξουν εστιατόρια και καφετέριες στα μέσα Απριλίου. Αλλά μόνο με τραπέζια αραιωμένα και σε εξωτερικούς χώρους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αφού πρώτα οι ειδικοί την συμβούλεψαν, την κυβέρνηση, ότι πρέπει να το κάνει και να το κάνει νωρίτερα, καθώς έτσι είναι χειρότερα. Ο κόσμος, λόγω ότι δεν μπορεί να “μοιραστεί” στις πολλές και διασκορπισμένες καφετέριες, που μπορούν να τηρήσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας, αναγκάζεται να μαζεύεται μπουλούκι σε λίγα και σε πολύ συγκεκριμένα μέρη.

Σε ότι αφορά στα καταστήματα του λιανεμπορίου, αυτά θα ανοίξουν τις πύλες του είτε στις 16 Μαρτίου. Δηλαδή μετά την Καθαρά Δευτέρα είτε στις 22 Μαρτίου αλλά κανονικά με φυσική παρουσία.

Πήρες πρέφα το έργο; Κυβέρνηση και κυβερνητικοί ιατρικοί, ίσως να ξύπνησαν από τον ύπνο και πάνε να περάσουν αυτό που φωνάζουμε όλοι μαζί εμείς, ίσως και άσχετοι ανάμεσα μας. Και αν το περάσουν, θα το περάσουν ένα χρόνο μετά. Ένα χρόνο που φτύνουμε το γάλα της μάνας μας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.