Ρεστιτάλ Φιντιρίκου-Βοήθεια και στους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα

Συμβαίνει. Λεφτάς, αυτός που έχει πιάσει την καλή, που έχει αλλάξει κλάση. Κάποιος βιομήχανος, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων, να αλλάζει ολοκληρωτικά. Ο παράς τον μεταμορφώνει. Τον κάνει έναν άλλον, που δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο του εαυτό, τον κανονικό, τον ανθρώπινο.

Συμβαίνει και το άλλο. Τυπάς. Από μικρός, να γίνεται μεγάλος, να καταλάβει πόστα, να ανοίξει νταραβέρια με τζάκια και με τα κόλπα της οικονομικής ζωής. Κι όμως, να συνεχίζει να παίζει μπάλα στη συμπεριφορά του σαν κι εμάς. Μιλάει την ίδια γλώσσα σαν αυτούς, που τα βρίσκουν σκούρα στη ζωή τους, που μετρούν πιο πολλά χαστούκια, πάρα χάδια. Γιατί είναι έτσι η ζωή, πουτάνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δημήτρης Φιντιρίκος. Δεν είναι μόνο επιχειρηματικό και επιδραστικό στους ανθρώπους του instragam φαινόμενο. Κάνει πρωταθλητισμό και ως άνθρωπος, που έχει υψηλές ευαισθησίες και αδυναμία στους αδύναμους. Όπως είναι οι σεισμόπληκτοι στην Ελάσσονα, όπου έβαλε το χεράκι του, να μαζευτούν, από χθες έως και την Παρασκευή, τρόφιμα στην Καλλιθέα, και τα οποία θα τους αποσταλούν.

sismos_elasonas

Όσοι επιθυμούν  να βοηθήσουν τους πληγέντες από τους σεισμούς μπορούν να το κάνουν  προσκομίζοντας έως και την Παρασκευή 12/3 από τις 9.00 το πρωί μέχρι και τις 17.00 το απόγευμα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η συγκέντρωση γίνεται  στην κάβα ΚΗΡΕΑΣ Σαρανταπόρου 10, με πρωτοβουλία  της επιχείρησης του ομίλου Mini STOP Kiosk του  Θεοδόση Νικολάου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται για αποστολή στην Ελασσόνα είναι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Προϊόντα που συγκεντρώνουν:
– Ατομικές συσκευασίες (κρουασάν – τσουρέκια – κριτσίνια – κουλούρια)
– Ατομικές συσκευασίες (μέλι – μαρμελάδα – βούτυρο)
– Ατομικές συσκευασίες (χυμοί – μπισκότα – φρυγανιές)
– Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας – κονσέρβες
– Μωρομάντηλα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.