Κανείς δεν σκέφτεται χαλάρωση μέτρων, λέει ο Δερμιτζάκης, που έλεγε να ανοίξει η αγορά

Μας κάνει πλάκα ο Μανώλης Δερμιτζάκης. Αυτό σκέπτεται ο λογικός, ο ”ορθά” σκεπτόμενος αναγνώστης του Tsipas Blog. Είναι δυνατόν ο σημερινός καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, να λέει… «με 3.200 κρούσματα κανείς δεν σκέφτεται να ανοίξουμε πράγματα»;

Μα είναι δυνατόν, όταν ο ίδιος, μόλις δύο μέρες πριν, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”; είχε πει «Η πανδημία ξέφυγε επειδή όλα είναι κλειστά – Να ανοίξουν μαγαζιά, εστίαση και σχολεία με αυστηρό έλεγχο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, κι όμως, είναι δυνατόν, αλλά να του πει κάποιος, πως πλέον ο κόσμος δεν υπολογίζει το παιχνίδι του και των συμπαικτών του. Και μιλάω και για πολύ σοβαρά άτομα. Ο πολύς κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Μείναμε μοναχοί τους. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν τους ακούει κανένας.

Η ιστορία μιλάει. Και δείχνει πως δεν τους βγαίνει το… ματσάκι. Για αυτό τους βλέπεις πια, να τεντώνονται, να ζορίζονται. Να πέφτουν σε λακούβες, να γκρεμοτσακίζονται. Να προσπαθούν να βρουν τη μπάλα, αλλά πλέον είναι πολύ αργά. Το τόπι χάθηκε στην εξέδρα.. Που αυτή πέταξαν. Μιλάει η Ιστορία.

Διαβάστε επίσης : Πλέον το μάθαμε – Κάθε φορά που πλησιάζει το άνοιγμα, τα κρούσματα κάνουν «βουτιά» !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.