Πλέον το μάθαμε – Κάθε φορά που πλησιάζει το άνοιγμα, τα κρούσματα κάνουν «βουτιά» !

Το άνοιγμα θέλει σχέδιο. Όπως και το κτίσιμο. Το μαθαίνετε κι αυτό στο tsipasblog.gr. Είτε κτίζω πολυκατοικία, ομάδα, είτε ανοίγω την οικονομία, θα το κάνω με κινήσεις μελετημένες. Με επιλογές στοχευμένες.

Και για να ξανά χτίσεις την οικονομία, η οποία πλέον έχει πεθάνει και δεν το έχουμε καταλάβει, δεν σημαίνει ότι της βγάζω το λουκέτο από πάνω και τέλος. Λάθος. Πρέπει να την ενισχύσεις, να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες. Όλα αυτά υπακούν σ’ αυτό που λέγεται σχεδιασμός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχιση στο κλείσιμο απαιτεί ένα μόνο πράγμα. Πολλά κρούσματα. Αυτό το concept παίζει συνέχεια, σε επαναλήψεις, ένα χρόνο τώρα και θα συνεχιστεί το ίδιο.

Φρένο στα σενάρια ανοίγματος της αγοράς, που η ίδια είχε ανοίξει, έβαλε η κυβέρνηση μετά το χθεσινό ρεκόρ κρουσμάτων. «Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή η συζήτηση για οποιοδήποτε άνοιγμα μέσα στον Μάρτιο δεν είναι της παρούσης», δήλωσε από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη (ΣΚΑΙ).

Στο ίδιο μήκος κλίματος και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης (ΣΚΑΪ 100,3) : «Αν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται».

Από κοντά και ο αναλυτικής χημείας του ΕΚΠΑ Νίκο Θωμαΐδη, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, παρατήρησε πως είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για τέσσερις ακόμη εβδομάδες με περιοριστικά μέτρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.