Η «Λυτρωμένη Ψυχή Μου» σκίζει ψηφιακά και ανοίγει έναν άλλο δρόμο για την Ιουλία Καλλιμάνη – Η συνέχεια με Κατσιγιάννη έχει εκπλήξεις

Μια διαφορετική μουσική πλευρά της Ιουλίας Καλλιμάνη αρχίζει να ξεδιπλώνεται και, όπως φαίνεται από τις πρώτες ημέρες, το κοινό την ακολουθεί.

Το «Λυτρωμένη Ψυχή Μου», το δεύτερο τραγούδι που ακούγεται στη σειρά «Κρίνο & Αγκάθι», κυκλοφορεί μέσα από τη συνεργασία Heaven Music – Spicy και ήδη έχει αρχίσει να δημιουργεί τη δική του δυναμική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, όπως μαθαίνει το TsipasBlog, το τραγούδι πηγαίνει εξαιρετικά στις ψηφιακές πλατφόρμες, σε μια περίοδο μάλιστα όπου ο ανταγωνισμός στις νέες κυκλοφορίες είναι μεγάλος.

Το ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται και κάπου αλλού.

Η Καλλιμάνη εδώ βγαίνει από το μουσικό πλαίσιο μέσα στο οποίο την έχουμε γνωρίσει περισσότερο. Συναντά συνθετικά τον Ανδρέα Κατσιγιάννη, σε μουσική δική του και στίχους της Λίνας Δημοπούλου, και δοκιμάζει τη φωνή της σε ένα διαφορετικό ύφος.

Και η επιλογή Κατσιγιάννη μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ιδρυτής της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, δεξιοτέχνης στο σαντούρι και δημιουργός με ισχυρές αναφορές στην ελληνική μουσική παράδοση, έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή. Από τον Γιώργο Νταλάρα, τη Χάρις Αλεξίου και τη Μαρία Φαραντούρη μέχρι την Ελένη Βιτάλη και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, οι συνεργασίες του εξηγούν από μόνες τους το καλλιτεχνικό του εκτόπισμα.

Το σημαντικότερο για την περίπτωση της Ιουλίας, πάντως, βρίσκεται μπροστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TsipasBlog, η συνεργασία Καλλιμάνη – Κατσιγιάννη έχει συνέχεια. Ήδη ετοιμάζονται και άλλες μουσικές συναντήσεις, πάντα με την επιμέλεια του Μιχάλη Τουρατζίδη, και όσα σχεδιάζονται δείχνουν πως υπάρχει πρόθεση να εξερευνηθούν και άλλες πλευρές της φωνής της.

Κρατήστε λοιπόν αυτή τη μουσική τριάδα:

Καλλιμάνη – Κατσιγιάννης – Τουρατζίδης.

Γιατί το «Λυτρωμένη Ψυχή Μου» φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή.

Έρχονται εκπλήξεις.

TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ