Υποψήφιοι βουλευτές: «Εκπλήξεις» μεγάλες έρχονται! – Ο αιφνιδιασμός του Σύριζα με πρόσωπο έκπληξη στην Αχαΐα – Είναι αλήθεια ! Ο τραγουδιστής (Νότια Προάστια) και οι δύο ηθοποιοί στην Αθήνα- Η ΝΔ χτυπάει με την αθλήτρια που ξεκίνησε το #metoo, την Ιωάννα με το βιτριόλι και τον τραγουδιστή του Κώστα Ματσίκα

Καθημερινά πλήθος δημοσιευμάτων, τόσο στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, όσο και των μεγάλων εφημερίδων, παρουσιάζονται «σενάρια» συμμαχιών, πρόσωπα που είτε «προωθούνται» από τοπικές κομματικές ομάδες – που επιδιώκουν να γίνουν εκφραστές των κεντρικών γραφείων των κομμάτων (κρυφοί ή/και φανεροί κομματάρχες), είτε αυτοβούλως, θέτοντας τον εαυτό τους στη διάθεση της εκάστοτε παράταξης κάνοντας δηλώσεις σε φιλικά μέσα ενημέρωσης για μια θέση στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, τα σενάρια θα πληθαίνουν καθημερινά και θα κρατούν σε αγωνία όσους δεν έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στο ψηφοδέλτιο, αλλά σπεύδουν να διαβεβαιώσουν τον κόσμο της εκλογικής περιφέρειας τους ότι έχουν πάρει το δαχτυλίδι. Τα ψηφοδέλτια θα κρύβουν πρόσωπα «έκπληξη» !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ, σε ρεπορτάζ με τίτλο «Οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας – Όλα τα ονόματα» ανέφερε : Στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν μια θέση κενή στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας με σκοπό να ανακοινώσουν ένα πρόσωπο – έκπληξη. Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, «θα μείνει σίγουρα μία θέση κενή, την οποία θα καλύψει -σε επόμενο χρονικό διάστημα- σημαίνων στέλεχος από την Αθήνα, ως μία εν δυνάμει πολιτική έκπληξη». Η σκέψη, δε, του αιφνιδιασμού με πρόσωπο έκπληξη έχει και επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, ενώ κρατά σε εγρήγορση υποψήφιους βουλευτές, αλλά και εκείνους που ως την τελευταία στιγμή θα διεκδικήσουν είσοδό τους στο ψηφοδέλτιο. Εμείς στο tsipasblog.gr θα επιβεβαιώσουμε τη διαρροή της Εφημερίδας ΝΕΟΛΟΓΟΣ, γιατί αποτελεί το μόνο μέσω που έγραψε για το πρόσωπο «έκπληξη».

Είναι αλήθεια ! Υπάρχει πρόσωπο «έκπληξη» στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, νέο πρόσωπο με ευρεία αποδοχή στη κοινωνία, προβεβλημένο και μάλιστα με ακαδημαϊκή κατάρτιση στο τομέα του. Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα σημάνει και την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στη κοινωνία με ανθρώπους της κοινωνίας. Μη ξεχνάμε ότι αυτές οι επιλογές προσώπων, έρχονται από τα κεντρικά των κομμάτων! Δεν είναι τυχαία πρόσωπα και τυχαίες επιλογές…

Πρόσωπα «έκπληξη» θα δούμε και στην Αθήνα τόσο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Ν.Δ. Για το θέμα, το Tsipas Blog  “έστησε αυτί” και έμαθε πράγματα συγκεκριμένα. Με την φανέλα της ΝΔ, θα δούμε : Την Σοφία Μπεκατώρου, την αθλήτρια που ξεκίνησε το #metoo στη χώρα μας, την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε στο πρόσωπο. Αλλά και τον Χρήστο Μάστορα, τον ιδιαίτερα δημοφιλή τραγουδιστή του γκρουπ Melisses, που στο φετινό πρωτάθλημα της νύκτας, ηγούνται του νυχτερινού κέντρου του Κώστα Ματσίκα, Έναστρον. Πάμε τώρα στον Σύριζα. Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης (Νότια Προάστια), και η ηθοποιοί Μαριάννα Τουμασάτου και Μάριος Αθανασίου (Βόρειο Τομέα)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.