Ποιος, πότε και με τι τραγουδιστές ανοίγει το Can Can ; Το ιστορικό κέντρο, στη γωνία Πέτρου Ράλλη και Κηφισσού, και είναι του Τάκη Γιγουρτάκη

Φέτος, που τα έχουμε δει όλα, λες να δούμε και το Can Can; Αναμφίβολα, είναι ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά κέντρα, με πορεία τεράστια.. Εδρεύει επιβλητικά στην Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, και έχει ιδιοκτήτη τον “μεγάλο” Τάκη Γιγουρτάκη. Τελευταία φορά το είδαμε το χειμώνα του 2019, με το Αδαμαντίδης-Καψάλης, αυτό το σχήμα, που είχε σαρώσει στα αλήθεια. Και την δουλειά την είχε οργανώσει μαεστρικά, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Σαρδελής.

Αυτό το ερώτημα παίζει έντονα στα ΜΜΕ του κόσμου της νύχτας, διότι μάλλον έχει πάρει το αυτί τους, ότι διάφοροι ψάχνονται για το Can Can.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη βιαζόμαστε! Ξέρεις, πότε η νύχτα μοιάζει με κανονική δουλειά ; Σαν κι αυτή που ανοίγει ένα κατάστημα, ένα ρεστωράν, ένα ξενοδοχείο ; Μόνο όταν στο τιμόνι τους, βλέπεις τους ανθρώπους, που ξέρουν και πότε είναι η στιγμή, και με ποιους πάνω στο άρμα, θα βάλουν μπρος τις μηχανές.

Παναγιώτης Σαρδελής

Μια φράση, θα τα εξηγήσει όλα. Ανοίγει, λοιπόν, και πάλι το Can Can.. Εκεί κοντά στις 10 Δεκεμβρίου. Πάλι με Σαρδελή στα κουμάντα του. Πάλι με τον κορυφαίο του δημοτικού Γιάννη Καψάλη. Και επειδή, έχεις περισσότερες πιθανότητες, να κερδίσεις τον πόλεμο, όταν έχεις και δυνατούς συμμάχους. Σε αυτή τη δουλειά, θα είναι μαζί με την Χαρά Βέρρα και τον Κώστα Αγέρη. Και ότι άλλο βρεθεί, και να είναι αξιόλογο, βέβαια, και να κομπώνει εύκολα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.