Αχαγιά 82 : Tο “ευχαριστώ” σε Σπυρόπουλο, η βράβευση σε Φώτση

Όλα ξεκινάνε από αυτό. Μπορώ και θέλω να βοηθήσω, το ποδόσφαιρο, την πολιτική, την τηλεόραση, την πατρίδα, την τέχνη, την εκκλησία, τούτο και το άλλο. Και η στήριξη που προσφέρω, δεν έχει απαιτήσεις, είναι κυριλάτη, διακριτική, αξιοπρεπέστατη. Αλώστε μόνο έτσι έχει αξία. Αυτή είναι η υγιής και τίμια αντίληψη, του προσφέρω χορηγία. Καθαρά πράγματα. Όλα τα άλλα, πέρα από αυτό, είναι σάπια και ύπουλα.

Δεν είναι υπερβολή αυτό. Πες μου μια τέτοια χορηγία. Αυτή στην μπασκετική ομάδα Αχαγιά ’82, από τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Δηλαδή, τον ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Της εταιρίας, που ξεκινά την πορεία της από την Κάτω Αχαΐα, το 2004, ως ατομική επιχείρηση όπου αρχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Με τα χρόνια επεκτάθηκε συνολικά στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων όσο και στους τομείς της κατασκευής, ανακαίνισης και συντήρησης εμπορικών και βιομηχανικών κτηρίων έχοντας να επιδείξει ένα σημαντικό portfolio έργων τόσο στον κτηριακό όσο και στον χώρο των ΑΠΕ, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι, έχοντας σήμερα πάνω από 320 MW κατασκευασμένα φωτοβολταϊκά πάρκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το timing της βράβευσης στον εν λόγω επιχειρηματία, ήταν όλα τα λεφτά. Έγινε στην πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχε η Αχαγιά ’82 απέναντι στον Ηλυσιακό, για την 8η στροφή του 1ου ομίλου της Β Εθνικής. Έγινε μαζί με την βράβευση του Αντώνη Φώτση, για τη σημαντική συμβολή του στο ελληνικό μπάσκετ, όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτός ο συνδυασμός, απέκτησε δυναμική στα μήντια, που κάτι τέτοια έξυπνα και large ψάχνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο Αχαγιά 82 τιμά τον Αθλητή Αντώνη Φώτση για τη σημαντική συμβολή του στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά και τον Αλέξη Σπυρόπουλο για τη σύμπραξη και τη στήριξή του στην ομάδα μας”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.