Μπαίνεις στο κλίμα γιατί σπονσοράει τον νέο Πρεβενά ο Αλέξης Σπυρόπουλος

Δεν βιάζεται να πεις πως σου κάνει εντύπωση! Όχι. Έχεις φθάσει σε επίπεδο που δηλώνεις σχετικός. Αντιλαμβάνεσαι ότι ο παράγοντας, που λέγεται Αλέξης Σπυρόπουλος. Την επιρροή του, την έχει κάνει έντονη, την έχει φτάσει σε στάδιο προχωρημένο, και σε περιοχές, που για τον κόσμο τον πολύ, του είναι αδιάφορες. Δεν τον νοιάζουν. Έτσι είναι. Αλλά πρέπει να σου πω πως όταν φτάνεις ψηλά, από ένα σημείο και μετά, κάνεις και άλλα παιχνίδια. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως μπορείς να βοηθήσεις και τους άλλους, και όταν είναι και γνωστοί, δεν μπορείς να τους το αρνηθείς. Μόνο ο δοτικός παίκτης λειτουργεί έτσι.

Ο Σπυρόπουλος είναι μεγάλο όνομα και σαν άνθρωπος - Tsipas Blog
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Λοιπόν, αρχίζεις και μπαίνεις στο κλίμα. Να σου πω πως σε αυτές τις περιοχές, είναι και η νυχτερινή διασκέδαση, πάντα ήταν. Γι’ αυτό δεν προσπερνάς το Ten Ten Live Stage, το νυχτερινό κέντρο του Δημήτρη Μουστάκα, στη Νίκαια, στην Αθήνα. Εκεί τραγουδάει, εκεί γυρίστηκε το βίντεο κλιπ, από το νέο τραγούδι του Αλέξη Πρεβενά, με τίτλο “Σου λέω δεν γίνεται”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στους υποστηρικτές, βλέπουμε και την τεχνική – εμπορική εταιρεία ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ. Με έτος ίδρυσης το 2004, σήμερα έχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι σε εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 

Δείτε το teaser :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.