Εύκολο να γίνεις πιανίστας στο κορμί σου – Luxury spa services – Patra

Είχες άλλη μια κουραστική ημέρα, επόμενο να θέλεις να πετύχεις την απόλυτη ξεκούραση, να νιώσεις το πιο απολαυστικό άγγιγμα. Και τι κάνεις για αυτό; Δεν διστάζεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα. Δεν θέλεις να πας πάλι στο «χαλαρωτικό άγγιγμα, στο απαλό τρίψιμο». Πολύ καλώς κάνεις. Και, χωρίς να παριστάνω τον δεσπότη, τον συμβουλάτορα, τον ειδικό, ούτε σχετικές οδηγίες, σε βεβαιώνω πως σου εξασφαλισμένη την λύση. Αυτό το ”κάτι άλλο”, το παραπέρα. Τώρα υπάρχει. Luxury spa services λέγεται.

Στην Πάτρα, Μέσα Αγυιά, στην οδό Ιπποδάμου 6, στον 3ο όροφο. Εδώ θα το βρείτε. Σίγουρα αβαντάρει να βάλετε στο παιχνίδι τo χαλαρωτικό μασάζ. Να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα, και να δοθεί η ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία που το έχετε ανάγκη. Αυτή η θεραπεία έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε να περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές, η εφαρμογή των οποίων συμβάλει στην αποκατάσταση της λειτουργίας των κουρασμένων μυών, των τενόντων και του συνδετικού ιστού, καθώς αυξάνεται η οξυγόνωση τους

…διά χειρός Hλία Τσίπα

info : 6983708363, 2610465515

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.