Επειδή ξέρει, αμέσως το’πε το ναι στο Athens Stage ο Πάνος Ψάλτης

Τελικά, έκανε δουλίτσα το Tsipas Blog, με τον Πάνο Ψάλτη. Μετά το άρθρο, που λέγαμε πως δεν είναι αυτός που ήταν. Είναι πολύ πιο διαφορετικός, πολύ πιο έτοιμος, για φτάσει ακόμη ψηλότερα, να πάρει αυτά που αξίζουν στο ταλέντο και την ικανότητα του. Χτύπησε το τηλέφωνο του. Από τον Γρηγόρη Τουφεκλή, επιχειρηματία του πολύ ανανεωμένου και καναπεδάτου Athens Stage (πρώην Τρεις Γέφυρες) στην πόλη Αθήνα, στην περιοχή Λιοσίων. Θα έχει μέλλον αυτός, τον υπολογίζουν, τον συμπαθούν, στο τραπέζι τους, τον βάζουν οι μεγάλοι. Ε, δεν το σκέφτηκε πολύ ο Πάνος Ψάλτης, αμέσως είπε το ναι.

Με ποιους άλλους μαζί θα είναι. Την μια και μοναδική, δεν υπάρχει άλλη βασίλισσα στο δημοτικό, Γωγώ Τσαμπά. Την Ελένη Χαραμή, που απλά υποκλίνεσαι, τον Νίκο Τζούμα, που είναι φωνάρα, που θα είναι σαν guest. Μαζί με αυτή την σπουδαία ομάδα, και η πολύ αξιόλογή Μαργαρίτα Χιονίδη. Και με τη μαεστρική υπογραφή του σπουδαίου Πάνου Καπίρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα πολλών απαιτήσεων. Θα ευχαριστήθηκαν οι οπαδοί της νύχτας. Από τις 3 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Και με την τιμή 120 ευρώ το μπουκάλι! Και το ποτό 10 ευρώ!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.