Δεν είναι αυτός που ήταν ο Πάνος Ψάλτης, πια είναι έτοιμος

Έκανε αλλαγή. Μεγάλη και τεράστια αλλαγή, επανάσταση και πελώρια την χαρακτηρίζεις, στην εξωτερική του εμφάνιση. Με γυμναστήριο και διατροφή, έχασε τα πάρα πολλά κιλά, που είχε πάρει, και αυτό τον βοήθησε, στο να βρει την σωστή ισορροπία. Στο να δει τα πράματα με διαφορετικό χρώμα. Και άλλαξε τον κόσμο του, δεν είναι ίδιος με χθες, λένε. Σωστά το λένε.

Τι, δηλαδή; Περί τίνος πρόκειται; Για τον Πάνο Ψάλτη, που δεν είναι τραγουδιστής παίξε γέλασε. Και όποιος έχει αντίθετη άποψη, είναι, και με το μπαρδόν, άσχετος. Λοιπόν, θυμίζω εν τάχει. Έκανε τεράστια επιτυχία το 2007, με το χιλιοτραγουδισμένο μέγα «Άγγελε μου», έπειτα «χάθηκε». Ψιλεπανήλθε με την συμμετοχή του στο The Voice of Greece του 2021, που έκανε τρεις κριτές να γυρίσουν και το Twitter να νοσταλγήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά τίποτα δεν έγινε, επί της ουσίας. Όλα θα γίνουν τώρα, για να κάνουμε ταμείο, το έχει πάρει απόφαση, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Δηλαδή; Και τι είναι αυτό που θα γίνει τώρα; Να πάρει τη θέση που του ανήκει στη βιομηχανία των Ελλήνων τραγουδιστών, που όλοι το αποδέχονται πως είναι στις μπροστινές θέσεις.

Αργά ή γρήγορα ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει. Είτε αυτό αφορά προς τα πάνω, είτε όχι, αφορά προς τα κάτω. Η ζωή το έχει δείξει. Αυτή είναι η δική μου κουβέντα. Σα να έχει ξεκινήσει στον Πάνο Ψάλτη. Σαν να το βλέπω. Με πορεία προς τα πάνω. Θα Βρεις Πολλούς. Έτσι ονομάζεσαι η νέα μου δισκογραφική πρόταση, η οποία τους έχει τρελάνει όλους, στο νέο βασιλιά των social media, το TikTok.

Παράλληλα, οι εμφανίσεις του, δεν έχουν αφετηρία μια μόνο πόλη, ένα μόνο μαγαζί. Όχι, έχουν αφετηρία την Αλβανία, που εκεί τον έχουν θεό και αυτό δεν είναι υπερβολή. Έχουν αφετηρία την Γερμανία, την Κύπρο, την Αθήνα. Εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι κάθε Τετάρτη στο “Δικαστήριο” club της καρδιάς του, και είναι πολύ ευχαριστημένος. Και θα υπάρξουν και άλλες αφετηρίες, Θεσσαλονίκη, Αθήνα πάλι, και παντού.

Και το άλλο. Νέο τραγούδι, που θα είναι βασισμένη σε μια τραγική ιστορία. Το βίντεο κλιπ του θα γυριστεί στην Κρήτη και θα δακρύσει όλη η Ελλάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.