Αφήνει υποσχέσεις, κι ας παλεύει μόνος

Ένας τραγουδιστής έχει πιθανότητες να κάνει κούρσα πρωταθλητισμού, είτε χάρη στην αξία του, είτε ποντάροντας στο ότι κάμερα μέρα πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω. Υπάρχει παράδειγμα σε αυτή την διαπίστωση; Ας την δώσουμε. Πάνος Βαβίλης. Ναι αυτός. Γιατί έχει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, και ακόμη ένα, άρα, τρία. Και με αξιόλογη φωνή, και με γεμάτο το ντεπόζιτο της εμπιστοσύνης, και ικανός να βρίσκει τους διάολους, που θα τον οδηγήσουν εκεί που έχει φανταστεί. Γιατί όχι και στη γη της δικής του Γη της Επαγγελίας ; Εκεί ακριβώς!

Γιατί όχι και τα πράγματα, με τους επιχειρηματίες, με τους πραγματικά μεγάλους, να του έρθουν καλύτερα ; Με Μπερτάκη, με Τσακουμάκο, με Παπαγεωργίου, με Ματσκία, με Βουτυρακο, με Πριόβολο, με Γκουγκούση, με ομάδα Ρομέο. Ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση στο μέλλον να φτάσει εδώ και η ταλαντούχα ομάδα του Omega. Άλλος παίκτης δεν φαίνεται στον πρίζοντα. Το ενθαρρυντικό είναι πως έχει ξεκινήσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, η αγορά φωνάζει για νέα προϊόντα, όχι με τα ίδια και τα ίδια, βαρεθήκαμε. Τουλάχιστον, σύμφωνα μ’ αυτά που φαίνονται σε αυτή τη χρονική στιγμή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Βαβίλης αφήνει υποσχέσεις, διότι παίρνει το τρίποντο όπου και να εμφανίζεται. Πριν λίγες μέρες, τον είδαμε με Εβίτα Σερέτη μαζί, στο Κορυδ… αλλιώς, μουσικό μεζεδοπωλείο είναι, στο Κορυδαλλό. Πάλι σε αυτό το στέκι, κάθε Σαββάτου βράδυ και Κυριακή και μόνος του, πετυχαίνει τα πολλά γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ο Βαβίλης αφήνει υποσχέσεις ! Όταν οι άλλοι συνάδερφοι του μένουν πίσω, αυτός έχει κάνει βήματα μπροστά και ας δεν είναι και τόσο ευνοϊκό το σύστημα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.