Και η μάδα του Μετρόπολις, θα …απογειωθεί!

Με φτιάχνει. Με ανεβάζει. Με γοητεύσει. Με κάνει σχεδόν τρελό, να μην βλέπω την ώρα. Νυχτερινό πολίτη α εθνικής. Περί ποιους θέματος το ζήτημα. Όλοι το μάθατε, παρακολουθείτε νυχτερινό ειδήσεων από το Tsipas Blog. Και ναι, φάνηκε, να μη μπορείτε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας, για αυτή την Παρασκευή 11/11.

Μια ημέρα που το χειμερινό Metropolis, με 30 χρόνια στην πλάτη του και συνεχίζει. Θα παρουσιαστεί στο πιστό και πρωταγωνιστικό κοινό του, με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Ναι κυρία μου. Ναι, κύριε μου. Γέμισαν σχόλια και like οι σελίδες του μαγαζιού στα social media. Όλοι φανταζόντουσαν ότι μεγάλο όνομα θα είναι, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Όλες τις στιγμές ήταν μάδα, το Metropolis, αλλά με αυτόν τον τραγουδιστή, θα απογειωθεί πραγματικά, η μόδα του. Όπως το λέω! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Μαρία Ιακώβου θα τον πλαισιώσει ευπρεπώς, όπως πρέπει, η ποιότητα πάντα στην κορυφή, μου το λέει το σημαντικό βιογραφικό της. Με Έλενα Γεωργαντά, απαραιτήτως στην ομάδα τους. Και σωστά ακούσαμε και για Χάρη Χαλαμούτη, Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου και Χρήστο Αθανασόπουλο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.