Η Καλλιμάνη στο Tokyo σημαίνει πως «κάτι πολύ μεγάλο έρχεται»

Τι συμβαίνει πάντοτε, όταν ο θεατής ζει στον κόσμο των…Βουτυρακαίων; Εκπαιδευμένος είναι να βλέπει τα πράγματα, στα πιο προχωρημένα στάδια, με το βλέμμα στο μέλλον, όλα τέλεια συναρμολογημένα, χωρίς διακοπές και παραλείψεις. Εκεί που η ποιότητα δεν στρίβει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, προχωράει μόνο ευθεία. Αρκεί να είσαι στο κόσμο των…Βουτυρακαίων.

Έτσι και στο νυχτερινό κέντρο Theater ( Ιερά Οδός 41, Γκάζι ) στην πόλη της Αθήνας. Στην αρχή του κάθε χειμώνα, στο κάθε σχήμα που βάζει, άνδρας είναι, γυναίκα είναι, δίνει την εντύπωση, με τα σχετικά «εργαλεία» που διαθέτει στη μηχανή του, πως κάτι πολύ μεγάλο έρχεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ιουλία Καλλιμάνη. Ναι, ακριβώς το ίδιο. Φυσικά και διευκρινίζεται πως τίποτα δεν ήρθε από μόνο του, έτσι της καρφώθηκε, επειδή της χοντροκαρφώθηκε. Για να βγει στον αφρό, να κάνει ρεκόρ και να πάρει μετάλλια, δεν έφθανε μόνο η επιθυμία της. Χρειαζόταν και το ταλέντο, ναι, αλλά και την σκληρή, σχεδόν στρατιωτική προετοιμασία, βέβαια.

Όλα θα τα δεις την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου!! Στην έναρξη των εμφανίσεων της στο παλάτι του Tokyo.

Διαβαστε ακομα : Η Καλλιμάνη χτίζει πύργο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.