Η ορχήστρα από τα υπόγεια του Μαξίμου και ο μαέστρος πρωθυπουργός! Εντολή Μητσοτάκη να “παίζουν” όλη μέρα την “Κιβωτό του κόσμου” για να ξεχαστούν οι υποκλοπές και ο “γαλάζιος” Ηλίας Μίχος. Ο κοριός στην οικογένεια Μπακογιάννη, η “επικίνδυνη” Αλεξία και η αινιγματική σιωπή της Ντόρας

Ξαφνικά πρώτο θέμα στην κυβερνητική ατζέντα η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος. Ακόμα και ο πιο χαζός καταλαβαίνει, πέρα του γεγονότος της σοβαρότητας που έχει το θέμα, ότι υπάρχει μια ορχήστρα που δίνει τον ρυθμό προκειμένου το θέμα να διατηρείται στην επικαιρότητα ως πρώτη είδηση χωρίς καν να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ή να υπάρχει έστω και μια σύλληψη. Απώτερος σκοπός είναι να ξεχαστούν οι υποκλοπές και φυσικά ο γαλάζιος Ηλίας Μίχος που προς το παρόν έχει σιωπήσει.

Δεν εξηγείται αλλιώς πως ξαφνικά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο όπου το ΒΗΜΑ και το Documento και το edolio5 από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά ΜΜΕ συνέχισαν τις αποκαλύψεις για τους αποσπασμένους αστυνομικούς που χειρίζονταν το predator, για αστυνομικό που ήταν ο υπεύθυνος για την ενεργοποίηση του λογισμικού στη χώρα και για το κτήριο της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή, τα φιλικά ΜΜΕ άρχισαν να παίζουν το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου το οποίο αναδεικνύεται σε νούμερο 1 θέμα για την κυβέρνηση.

Ακόμα ακόμα και για τις αποκαλύψεις σχετικά με την παρακολούθηση από την ΕΥΠ, όπως λένε τα δημοσιεύματα, του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη (που τότε βρισκόταν στο υπουργείο Ενέργειας) που μιλούσε με στέλεχος της ΔΕΗ για το πρότζεκτ «Σαρωνίδα» δεν υπήρξε συνέχεια στα ΜΜΕ.

Για την ιστορία, ένα μήνα μετά ο κ. Χατζηδάκης ανασχηματίστηκε και η σχετική φημολογία που αναπτύσσεται είναι ότι τον ανασχηματισμό του πίεσε αντίπαλος του επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα ενεργειακά.

Συνολικά, τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα αφορούν σημερινά υπουργικά στελέχη, βουλευτές που πλέον ζουν με έναν προβληματισμό για το ποιος τους έχει υποκλέψει τις συνομιλίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ειδικά οι βουλευτές που συνδέονται με τον Κώστα Καραμανλή αλλά και το Βαγγέλη Μειμαράκη, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα με τις αποκαλύψεις ότι ακόμα και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου είχε νοθευτεί μέσω δικτύου πρακτόρων.

Και μην ξεχνάμε, άλλο ένα θέμα που δεν πήρε έκταση και θάφτηκε από τα ΜΜΕ είναι η φημολογία ότι στις λίστες των παρακολουθούμενων ήταν και ο οικογενειακός κύκλος του κ. Μητσοτάκη, τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάνης δήμαρχος Αθήνας και η Αλεξία Μπακογιάννη που όπως λένε αυτοί που την ξέρουν καλά θα έχει πει πολλά  για πολλούς στο τηλέφωνο. Από το επίκεντρο αυτό όλοι τηρούν σιγή ιχθύος, σαν να μην έχει γίνει κάτι. Η εκκωφαντική σιωπή όμως της Ντόρας Μπακογιάννη μάλλον μας προετοιμάζει για άσχημες εξελίξεις που θα έχει ο αδερφός της. 

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.