Γιατί το ΠΑΣΟΚ χάνει από τον…Κασσελάκη

Τα γκάλοπ λένε την αλήθεια, πιο σωστά την πραγματικότητα. Άλλο αν συνεχώς τρέχουν, πάνω- κάτω, δεξιά-αριστερά. Και δεν είναι το ίδιο κάθε στιγμή. Άλλο αυτό. Και τι μας δείχνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις; Ο Σύριζας έχει πάρει κεφάλι και είναι μπροστά από το ΠΑΣΟΚ. Σιγά την επιτυχία. Να κερδάει ο Κασσελάκης το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ. Το παλαιό ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα που είναι αδύνατον να πάρει τα επάνω του. 

Ο Κασσελάκηε βέβαια νικάει. Αυτός είναι ο αρχηγός του Σύριζα. Μόνο που δεν έχει καμιά αξία η… νίκη, ακόμα κι  αν επιβεβαιωθεί στην κάλπη. Γιατί; Είπαμε. Επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι ανήμπορο να πρωταγωνιστήσει. Μια τσόντα είναι. Καμιά αξία δεν έχει κι αν ο Ανδρουλάκης με το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ ήταν μπροστά από τον Σύριζα του Τσίπρα ή του Κασσελάκη.Ο Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν απειλείται από τον… δεύτερο. Καλό αυτό; Πολύ καλό. Πολύ κακό. Τι από τα δυο; Και τα δυο. Δηλαδή; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια σημασία να έχει αν ο Μητσοτάκης παίζει χωρίς αντίπαλο. Μετράει το άλλο. Ο δεύτερος είναι κουτσός. Τυφλός. Καρκινοπαθής. Κάτι τον τρώει, τον ίδιον, όχι κάποιος αντίπαλος.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.