Στην Πάτρα, το παρελθόν λέει lock down

Στην Πάτρα, το παρελθόν λέει lock down

Όταν το tsipasblog.gr, από το ξεκίνημα κιόλας της σαιζόν, γράφει για τα μαγαζιά της Πάτρας, ότι πρέπει να προσέξουν, διότι θα κυνηγηθούν, και αμέσως μετά την ανακοίνωση το lock down, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου πάλι, ότι δεν θα είναι mini, αλλά long, και τελικά μετά από λίγο επιβεβαιωνόμαστε.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι είμαστε προφήτες ; Ότι μιλάμε με την κυβέρνησή ; Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Άλλο σημαίνει και το είπε ο Σωτήρης Γεωργίου, φιλοξενούμενος στο Tsipas Radio. Ότι, δηλαδή, για να δεις τι θα φέρει το μέλλον, αρκεί να μελετήσεις το παρελθόν. Και όσον αφορά τον νέο κορονοϊό και τους μπράβους του, που είναι τα πολύ σκληρά μέτρα, όποτε σου λένε για μια βδομάδα, βάλε κάποιους μήνες. Τα δεδομένα, τα σημάδια γύρω σου στο φωνάζουν. Όπως και τώρα. Αυξάνονται τα κρούσματα στην Αχαΐα. 7 το τελευταίο 24ωρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πράμα μοιάζει με τον νοικοκύρη που καλεί επειγόντως την πυροσβεστική να του σώσει το σπίτι. Τι, αλήθεια, μπορεί να κάνει η κυβέρνηση για τη φωτιά, που ακόμα δεν έχει πάρει για τα καλά στην Πάτρα ; Ένα το κρατούμενο, όχι δύο. Και δεν χρειάζεται να σε προετοιμάσει, εν όψει αυτού που έρχεται, γιατί ένα είναι το κρατούμενο. Ο πυροσβέστης κυβέρνηση σε έχει έτοιμο να σε πάει σε τοπικό lock down, όπως στην Κοζάνη. Αρκεί να σβήσει η φωτά, καμιά σχέση με την ανοικοδόμηση που θα χρειαστεί μετά. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.